ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: Αποτελέσματα & Απολογισμός στους Προκριματικούς Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Κορασίδων

0
911

Αγαπητοί γονείς , μέλη της οικογένειας της Ηπιόνης και φιλοι του αθληματος,  η ομάδα των κορασίδων μας , μας έκανε υπερήφανους στους προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής . 

Καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των κορασίδων αλλά και των παγκορασίδων μας που θα αγωνιστούν στις αρχές Ιουνίου στη δεύτερη φάση αγώνων πρόκρισης εσείς και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου δώσατε το έναυσμα για τη σπίθα που ήδη άναψε… Τα 5 κορίτσια των κορασίδων με 17 χορογραφίες έλαμψαν με τη παρουσία τους και με τη βαθμολογία τους κατέταξαν την ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ ως το πρώτο σύλλογο νήσων του Αιγαίου (εκτός Κρήτης) , που μπηκε στις λιστες της ΕΓΟ σε ομαδικη καταταξη συλλογων για πρώτη φορά με 4 αθλήτριες πλήρους προγραμμάτων . Επιπλεον οι  δύο πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες  μας στο ατομικο  πρώτευσαν μεταξύ αντίστοιχων αθλητριών ίδιας κατηγορίας και κυρίως με μέσο όρο βαθμολογιών πάνω από το μέσο όρο βαθμολόγησης Πανελληνίως.

Σε σύνολο 85 αθλητριών η Μαστροκώστα Ζέτα (34η) , η Αθηνά Κέφη (41η) , η Βασιλειάδου Βαρβάρα (47η) και η νεοφερμένη Μαιλάκ Ιζαμπέλλα (51η) τοποθέτησαν τη Κω στο πανελλήνιο και τις ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη τους προσπάθεια! Τα κορίτσια μας αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια της Ηπιόνης ένα πράγμα χρειάζονται επιπλέον .. Ωρες προπόνησης και δυνατότητα να το παλέψουν για πολύ ψηλότερα γιατί μπορούν! Και εμείς σαν Δ.Σ αλλά και όσοι μας πιστεύουν και βοηθούν (και είναι πολλοί) θα κάνουμε το χρέος μας . Δηλαδή το καλύτερο δυνατό για μια δυνατή ομάδα  (τεχνικό τιμ , αγωνιστικό τμήμα ,  ομαδα Γυμναστράδας και ακαδημίες)  που χαράζει δρόμους !

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και υποσχόμαστε πολύ πιο δομημένη δουλειά και ακόμη καλύτερες αθλητικές επιδόσεις ! Το χαμόγελο των παιδιών κινητήρια δύναμή μας !

Ευχαριστούμε ειδικά την εταιρεία «Αλάσκα» , «Κώστογλου stor” , όλα τα ΜΜΕ του νησιού μας , τη κα Σβύνου Ντίνα για τη βοήθειά της όποτε της ζητείται και όλους τους γονείς μέλη του συλλόγου μας που πιστεύουν μαζί μας !

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να δώσουμε στα στελέχη αλλά και το πολιτικό προσωπικό του ΔΟΠΑΒΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους αλλά κυρίως γιατί μας πίστεψαν πριν ακόμη δουν από εμάς αποτελέσματα και εύρος δουλειάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γ.Σ.ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ