ΑΕ ΚΩΣ & Καλυμνιακός προς Γ. Τρικοίλη και Π. Ζερβό που παντρεύτηκαν πρόσφατα τις αγαπημένες τους: «Να ζήσετε και κάθε ευτυχία»

0
98

Η Α.Ε. ΚΩ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της Τρικοίλη Γεώργιο που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ευγενία,υγεία,αγάπη,καλή τύχη,αφθονία,και βίον ανθόσπαρτον.Επίσης η Ακαδημία και ο Τεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Πηλιγκός στον Παντελή Ζερβό που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη.

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται βίον ανθόσπαρτο στους Παντελή Ζερβό και Γιώργο Τρικοίλη που και οι δυο παντρεύτηκαν και είχαν φορέσει με επιτυχία την φανέλα της ομάδας εξέδωσε και η ομάδα του Καλυμνιακού.

Αναλυτικά:

Ο ΑΟΚ Καλυμνιακός θέλει να ευχηθεί τα καλύτερα σε δύο παιδιά που φόρεσαν την φανέλα του Καλυμνιακού τα προηγούμενα χρόνια. Στον Παντελή Ζερβό και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη, και στον Γιώργο Τρικοίλη που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ευγενία. Να ζήσετε και κάθε ευτυχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.