Εντυπωσιακή & με θερμά χειροκροτήματα η θερινή γιορτή του ΓΣ Ηπιόνη (pics)

0
853

Ένα όμορφο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν χτες στο Κλειστό γυμναστήριο Κω στην τελετή λήξης του Γ.Σ Ηπιόνη όπου οι μικρές αθλήτριες μαζί με τις προπονήτριες τους είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αρκετά δείγματα της δουλειάς τους και να καταχειροκροτηθούν απ’ τον κόσμο.

Η Μάγκυ Μιχαηλίδου και οι συνεργάτιδες της είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τα κορίτσια που είναι μικρότερα σε ηλικία και την ομάδα της Γυμναστράδας με την εντυπωσιακή «Κάθοδο» αλλά και τα κορίτσια που διακρίθηκαν την φετινή χρονιά στο ατομικό. Την Μελίνα Πέτρου που προκρίθηκε στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τη Νικολέτα Γιαλλούση, την Βαρβάρα Βασιλειάδου, την Ιζαμπέλα Μαϊλάκη και την Αθήνα Κέφη που εμφανώς συγκινημένη αποθεώθηκε απ’ τον κόσμο και απ’ τις συναθλήτριες της αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της οικογένειας της θα βρίσκεται απ’ τη νέα χρονιά στην Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς της μάλιστα ήταν απ’ τους ανθρώπους που έτρεξαν αρκετά όντας στο συμβούλιο του συλλόγου. Ο γραμματέας Κώστας Κέφης και η έφορος, Μαρία Καρατζιοβάλη που τιμήθηκαν απ’ τον σύλλογο με μια τιμητική πλακέτα με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σεγραίδο να κάνει αναφορά για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς τους και να τους ευχαριστεί δημοσίως.

Η βραδιά έκλεισε με χορό και μουσική, τα κορίτσια πήραν έναν αναμνηστικό μετάλλιο για την φετινή τους χρονιά, και το ραντεβού ανανεώθηκε αρχικά για το καλοκαιρινό καμπ που ξεκινά στις αρχές Ιουλίου ενώ έγιναν και προεγγραφές για τη νέα περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Click to enlarge image p1dejgidr6170brneus5jk59fn8.JPG

Πηγή: giafkasports.gr/

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ