ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κέφι & χορό η Χοροεσπερίδα του ΑΟ Πυλίου με τα «Μουσικά ταξίδια» στο ψητοπωλείο Πάχος

3
5039
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια απολαυστική βραδιά με πολύ κέφι χορό και διασκέδαση με τα «Μουσικά Ταξίδια», πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι/ες του ΑΟ Πυλίου το βράδυ του Σαββάτου στο ψητοπωλείο Πάχος.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ομάδας απηύθυνε ο καλός συνάδελφος από το Giafkasports.gr Γιώργος Πίτσης ενημερώνοντας για όλες τις αποφάσεις της πρόσφατης γενικής συνέλευσης και τη γενική επανεκκίνηση της ομάδας.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης με τον Τοπικό σύμβουλο Γ. Κυπραίο, η Επικ. του Οράματος και Δράση Ι. Ρούφα – Έψιμου με την τοπική σύμβουλο Π. Κάννη και στελέχη της παράταξής της κ.α.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία βραδιά, Μπράβο στα παιδιά του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, και την ορχήστρα του νησιού μας για το κέφι. ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗ!

  2. Μπράβο σε όλους, ειδικα στη Διοίκηση που μας έκανε πάλι ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, και για τις πολύ καλές κινήσεις των μεταγραφών των πυλιωτων κυριως. Μπράβο στους διοργανωτές της εκδήλωσης, απλή, λητη και με κέφι.

  3. Ola omorfa, h mousikh, o xoros droseros kato apo tis elies omorfo skiniko, apla kai oraia. Kai mou arese kai h parousia tou proedrou tis Ko. Sunergasia gia to kalo tou topou kai tou podosfairou mas.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ