Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ευχαριστήριο χορηγών/υποστηρικτών

0
253

Από την αρχή της ίδρυσης του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ Κω, δυόμιση σχεδόν μήνες πριν, πέρα από την αγάπη για τον αθλητισμό και τη θέληση για προσφορά στα νέα παιδιά του νησιού μας, απαιτήθηκαν υλικοί πόροι ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι που οραματίστηκαν και πίστεψαν στο καινούργιο αστέρι να κάνουν πράξη τη δημιουργία του συλλόγου μας.

Επειδή λοιπόν η προσπάθεια δε γίνεται μόνο πάνω στο παρκέ, θα ήταν μέγιστη παράλειψη από μέρους μας να μην αναφέρουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκλησή μας για ενίσχυση του συλλόγου μας και με τις ευγενικές τους χορηγίες, συνέβαλαν καθοριστικά στην ύπαρξη και δημιουργία του.

  Σε καιρούς δύσκολους με τις οικονομικές αντιξοότητες για όλους να είναι πολλές, άνθρωποι επιχειρηματίες του νησιού μας, μας εμπιστεύθηκαν και μας υποστήριξαν, ενισχύοντας υλικά αλλά και ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια, κάνοντας όμως παράλληλα την ευθύνη και το χρέος μας για επιτυχία, ακόμα μεγαλύτερα. Επιτυχία μέσα από τις επιτυχίες και τα χαμόγελα των νέων αθλητών μας, τη συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας αλλά και έξω από αυτό, επιτυχία μέσα από την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Η προσφορά τους φανερώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τις ακαδημίες του μπάσκετ, αποτελώντας ταυτόχρονα τιμή για την ομάδα μας και ελπίδα, ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, ευχόμενοι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία:

ΟΜΙΛΟ BLUE LAGOON, IKOS RESORTS, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΠΕΡΟΣ, ΣΤΑΜΠΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ARTEMIS HEAVEN, ΟΜΙΛΟ DIVINE ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΟΥΛΙΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, PHILLIPION HOTEL, NESKES, SOFA KING, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΤΣΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΜΙΟΥ, ΣΕΡΝΙΚΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ, BERTO LUCCI, COFFEE ART, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, EXPRESS SERVICE, EVA`S GARDEN, COCOON, ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, AUTO MARINOS, HOT BIKES, LOUKAS HAIR STUDIO, NANOU DONUTS HOUSE, BOATS ON THE COAST, IGLOO THERM, MYLOTOPI, ΘΕΡΜΟΫΔΡΟΝΟΜΗ, SNACK BAR ATHENA PHEVOS, ORCHESTRA+LEGEND, THE LOFT, BARISTA, WI FAEI, GIA MEZE, ALL DAY TRAVEL, BEACH BAR (ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ), S/M ΠΑΡΑ 5, S/M ΑΝΘΟΥΛΑ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΠ.), ΙΚΤΕΟ ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ, ΥΙΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ Ο.Ε., ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΜΑΓΙΑΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ, NISI BEACH, ΝΕΟΦΟΡΜ ΜΠΑΛΑΣΑΣ, CAFÉ GRILL ΠΑΧΟΣ, THE COFFEE COMPANY, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚ., ΞΕΝΙΚΟΣ LIFT, SOVEREIGN BEACH HOTEL και τα ΖΑΖΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΒΟΥΡΟΥ.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ