ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά (Ευχαριστήρια ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ-ΦΟΙΒΟΥ)

1
835

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ

Το ΔΣ του συλλόγου μας, ευχαριστεί όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο 2ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά το οποίο συνδιοργάνωσε ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ μαζί με τον ΔΟΠΑΒΣ.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά τους προπονητές τους αλλά και τους ανθρώπους του κλειστού γυμναστηρίου Κω για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Πιστεύουμε ότι διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε το τουρνουά με επιτυχία και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον προπονητή των ακαδημιών μας κ. Χατζηστεργο Δημήτρη τον οποίο και συγχαίρουμε και ευχαριστούμε.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες για το 3ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Καλές γιορτές και καλή χρονιά για όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Η διοίκηση του Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Α.Σ. Ιπποκράτη Κω για την πρόσκληση και την υποδειγματική φιλοξενία στο 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Μπάσκετ που διεξήχιη 16 έως 20 Δεκεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Οι αγώνες έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να έρθουν πιο κοντά, να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και να γίνουν πιο υπεύθυνα.

Γραφείο τύπου
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «Φοίβος Κω» σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και ευημερία.

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια των τμημάτων του συλλόγου μας:

«CORAL GAS» Euro Gas Hellas Μαραγκού Στεργία, «VESTAL GROUP SKOYMPOYRDIS», «ΟΤΙ ΘΕΣ», «ΑLFA ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ», «PHOTO DIGITAL ART», «IRIS HOTEL», φροντιστήριο «ACADEMY», συνεργείο αυτοκινήτων «KOSMOS», υδραυλικές εγκαταστάσεις «ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ», ταβέρνα «ΕΛΙΑ», συνεργείο αυτοκινήτων «ΡΟΠΗ», «ΜΖ SOUND & LIGHT DESIGH», «SVINOS» Real Estate, αρτοζαχαροπλαστεία «SPECIAL», επιχειρήσεις «ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ», εστιατόριο-μπαρ «PARADISE BEACH», «ΝΕΣΚΕΣ» market κρεάτων, εστιατόριο «BROADWAY», γραφείο γενικού τουρισμού «DTS».

Γραφείο τύπου

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    ΦΙΛΕ ΣΤΕΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ