ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά!!! Με προσωπική εργασία και δωρεές προσπαθούν να ξαναφτιάξουν το παλαιό στάδιο Ανταγόρας!

4
3556

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ό, τι και να πει κανείς για αυτά τα παιδιά είναι λίγο…

Η ευαισθησία, ο εθελοντισμός και η προσπάθειά τους να ξαναφτιάξουν το παλιό στολίδι της Κω, το ιστορικό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ «βάζει τα γυαλιά» σε όλους μας και προπάντων στις εκάστοτε τοπικές αρχές.

Τους τελευταίους μήνες με προσωπική τους εργασία αλλά και προσφορές συμπολιτών μας -όπως λένε τα ίδια τα παιδιά, με ωριμότητα και υπευθυνότητα- προσπαθούν να επισκευάσουν τον περιβάλλοντα χώρο και τα αποδυτήρια αλλά και να συντηρήσουν όπως μπορούν το χώρο του γηπέδου.

Τα ίδια, ζήτησαν συνάντηση με τη νέα Αντιδήμαρχο αθλητισμού (την ώρα του Αγιασμού του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ) κι έχουν καταθέσει αίτηση στη γραμματεία δημάρχου να δουν και τον ίδιο τον δήμαρχο (όπως είχαν συναντηθεί και με τον πρώην δήμαρχο Γ. Κυρίτση).

Λέτε να είναι η αιτία αυτά τα παιδιά ώστε να γίνει επιτέλους πράξη το χρόνιο αίτημα πολλών συμπολιτών μας να «ξαναπρασινίσει» το παλαιό στάδιο;;

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …Φαίνεται από παντού ότι στο νησί αυτό ποτέ δεν υπήρξε πολιτισμός ευαισθησία και καλό γούστο…
    ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ .

  2. Μπράβο σας παιδιά …έχετε δώσεις ώρες και ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο να φτιάξετε κάτι που είναι καθαρά δουλειά της πολιτείας …να σας χαίρονται οι γονείς σας….πάντα άξιοι!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ