ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ταξίδι στη Ρόδο από τον Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

1
213

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι νέοι αθλητές του αστεριού και συγκεκριμένα το τμήμα παμπαίδων ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου για φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα του Κολοσσού, της Ελπίδας και του Διαγόρα, ενώ με το Διαγόρα έγινε και ένας επιπλέον φιλικός αγώνας με μίνι.

Η εικόνα των αθλητών όλων των ομάδων ήταν αξιέπαινη τόσο εντός του παρκέ όσο και εκτός. Τα παιδιά κέρδισαν εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν για τη συνέχεια και παράλληλα διασκέδασαν και έκαναν νέες γνωριμίες, ενώ ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ με τις επαφές που έκανε υπόσχεται πολλές ανάλογες φιλικές αναμετρήσεις σε Κω και Ρόδο.

Επίσης, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συγκλονιστικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μεταξύ των ομάδων του Κολοσσού και Λαυρίου, ύστερα από πρόσκληση που μας έγινε από την ΚΑΕ Κολοσσός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι μετακινήσεις, η διαμονή στο ξενοδοχείο και όλα τα γεύματα ήταν εντελώς δωρεάν για τους αθλητές μας, τηρώντας έτσι τις αρχικές δεσμεύσεις μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το TRAVEL EXCHANGE, την BLUESTAR FERRIES, την KOULLIAS GROUP, τον ΚΟΛΟΣΣΟ, την ΕΛΠΙΔΑ, τον ΔΙΑΓΟΡΑ τους γονείς των αθλητών και φυσικά τους μικρούς πρωταγωνιστές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ