Η ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ για την απόκτηση της Φιλοθέης Φραζή

0
370

Η ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ για την απόκτηση της Φιλοθέης Φραζή:

Ο πρόεδρος Γιάννης Καρδούλιας , τα μέλη του ΔΣ και οι προπονητές της Ένωσης Αττάλου & Καλύμνου νιώθουν μεγάλη τιμή και χαρά μετά την απόκτηση της Κώας αθλήτριας Φιλοθέης Φραζή , με καταγωγή από την Κάλυμνο και συγκεκριμένα από την μεριά του πατέρα της Μανώλη Φραζή , ενός αξιόλογου γυμναστή που δραστηριοποιείται στη γείτονος νήσο με μεγάλη επιτυχία αρκετά χρόνια τώρα .

Η Φιλοθέη Φραζή, μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, παίζει στις θέσεις 3-4 small & power forward και επί σειρά ετών είχε συνεχείς κλίσεις στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας από μικρή μόλις ηλικία .

Είχε την ευκαιρία να παίξει στην Α2 με τις Γυναίκες του Ανταγόρα Κω με πολλές και αξιόλογες συμμετοχές , μολονότι ήταν μόλις Κορασίδα . Οι πολλές της εμπειρίες, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της , σηματοδούν ευοίωνο το μέλλον της και η επιλογή της καθόλου τυχαία .

Η ΕΑΚΑ αποκτά μία αθλήτρια υψηλών προδιαγραφών , αλλά και η Φιλοθέη δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί την πρόταση της πρωταθλήτριας 3 συνεχόμενων τίτλων στην κατηγορία Νεανίδων στα Δωδεκάνησα .

Η συμβολή της στην ομάδα θα ενισχύσει σημαντικά τα τμήματα των Νεανίδων & Γυναικών με στόχο πάντα το καλύτερο , την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στα Δωδεκανήσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ