Ν. Νικολής: Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κω (ΦΩΤΌ)

0
355

Σε Κω και Κάλυμνο ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον Αθλητισμό Νίκος Νικολής

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κω και της Καλύμνου επισκέφτηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής.

Ο κ. Νικολής μετέβει στην Κω όπου είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Κω κ. Γιάννη Καμπανή, τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιώργο Χαλκιδιό και εκπροσώπους αθλητικών φορέων του νησιού. Μετά την ενημέρωση για τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων συμφωνήθηκε να αποφασισθεί η ιεράρχηση των προβλημάτων και ανάλογα των δυνατοτήτων της Περιφέρειας να δοθεί προτεραιότητα στην επίλυση τους.
Ακολούθησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δήμο της Κω με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμου κα Σέβη Βάχου, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΣΒ Κω κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, και τους κ.κ. Λεωνίδα Κατσούβα και Χαράλαμπο Νεβροζίδη, μέλη του ΔΟΠΑΣΒ και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κω με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τους αθλητικούς φορείς του νησιού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις και ο κ. Νικολής δεσμεύθηκε εξέταση των προβλημάτων, ιεράρχηση και επίλυση. Ζήτησε, για να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του, την βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι θα πρέπει να ετοιμάσουν τις μελέτες, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι αναγκαίοι διαγωνισμοί για προμήθειες και έργα.

Την επόμενη μέρα επισκέφθηκε το νησί της Καλυμνού όπου συναντήθηκε αρχικά με τον Έπαρχο της Π.Ε. Καλύμνου κ. Μανώλη Μουσελλή, ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Στη συνέχεια επισκεφτήκαν το αθλητικό κέντρο στην Ανάληψη και το γήπεδο 5Χ5 στην Χώρα Καλύμνου.
Ακολούθως συμμετείχαν σε συσκέψεις που οργανώθηκαν στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου και στο Επαρχείο με τους αθλητικούς φορείς.
Η σειρά των επαφών έκλεισε με την επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλύμνου όπου είχαν σύντομη συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Δημήτρη Διακομιχάλη. Η επίσκεψη αυτή έγινε αφορμή για να καταγραφούν τα προβλήματα του αθλητισμού στο νησί της Καλύμνου, κυρίως των εγκαταστάσεων, και όπως τόνισε ο κ. Νικολής θα γίνει η επιβεβλημένη αξιολόγηση και ιεράρχηση των θεμάτων μαζί με τον Έπαρχο και τους υπευθύνους του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ