Κύπελλο ΕΛΛΑΔΟΣ Ταεκβοντο Στο βάθρο των επιτυχιών ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | 2 Πανελλήνια μετάλλια οι Χ. Δραμουντανής & Γ. Ξενίκας! (ΦΩΤΟ)

0
586

Κύπελλο ΕΛΛΑΔΟΣ Ταεκβοντο

Στο βάθρο των πανελληνίων επιτυχιών συνεχίζει να βρίσκεται ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Άλλη μια ευκαιρία είχαν οι αθλητές του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον Α.Σ. Κεφάλου, να συμμετέχουν σε ακόμη ένα αθλητικό γεγονός το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, επιστρέφοντας στο νησί μας με 2 πανελλήνια μετάλλια.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ), στο Αθλητικό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή 1600 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, δίνοντας για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες του αθλήματος, να συμμετέχουν σε ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός και να δοκιμάσουν τις ψυχικές & σωματικές τους δυνάμεις.
Ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση στο πανελλήνιο για τους Χαράλαμπο Δραμουντανή και Γιώργο Ξενίκα, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν συλλογή από μετάλλια, σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο με πλούσιο νεανικό ενθουσιασμό και δύσκολες μονομαχίες.
Το φαβορί στην κατηγορία του Γιώργος Σταμάτης αν και πέρασε δυο πολύ δύσκολους αγώνες, νικώντας μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά τους αντιπάλους του, έναν αγώνα πριν τα μετάλλια έχασε από δικά του λάθη, στερώντας του την κατάκτηση ενός ακόμη πανελλήνιου μεταλλίου. Το ίδιο συνέβη και για τις Φωτεινή Ξενίκα και Αντζελίνα Πετρή, ειδικά με την τελευταία να χάνει μόνο για ένα πόντο καθαρά από απειρία.
Μαρία Σταμάτη και Ελένη Ψαρράκου γεύτηκαν την εμπειρία των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία.
Οι αθλητές μας για ακόμη μία φορά μας έδωσαν την ευκαιρία να νιώσουμε υπερήφανοι για το ήθος και την αγωνιστική παρουσία τους. Το σημαντικότερο είναι ότι αποκόμισαν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες από το δύσκολο & συνάμα συναρπαστικό ταξίδι του πρωταθλητισμού.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνισή τους στο παραπάνω κύπελλο, αλλά και στους γονείς που έδωσαν στα παιδιά τους αυτή τη σπουδαία ευκαιρία.

– ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ