ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εθελοντική δράση συμπολίτη μας: Καθάρισε το παλαιό στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ από σκουπίδια και μπάζα…

9
3221

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

Σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιηθηκαν εργασίες συλλογής και απομάκρυνσης των ογκωδων πράσινων απορριμάτων και μπαζων που προήλθαν από σχετικές εργασίες κοπής δέντρων και τα υπολείμματα -μπάζα από μικρότερες οικοδομικές εργασίες που πραγματοποιηθηκαν στο Παλαιό Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ο συμπολίτης μας κύριος Βασίλειος Τρουμπας στο πλαίσιο του Εθελοντισμού και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, διέθεσε εαυτόν και το ειδικό μηχάνημα συλλογής και μεταφοράς που διαθέτει προκειμένου να απομακρυνθουν άμεσα και με ασφάλεια τα μπάζα και τα απορρίμματα που είχαν δημιουργηθεί.

Ο Εθελοντισμός είναι κάτι παραπάνω από στάση ζωής, γι ‘αυτό πρέπει να εκφράζουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελως τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του τόπου μας.

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόταση εάν δεν κάνω λάθος το κλειστό γυμναστήριο το χρησιμοποιούν πάνω από 5 με 6 συλλόγους γιατί εφόσον έχουν έσοδα δεν βάζουν από 100 ευρώ τον μήνα ώστε να προσλάβουν έναν συντηρητή /κηπουρό ώστε να έχουμε το γήπεδο σε ποιο καλή κατάσταση.
    Επίσης εάν δεν κάνω λάθος το κλειστό έχει δύο καθαριστες /συντηρητές αυτοί από εάν κλαδί να έκοβαν την εβδομάδα γύρω γύρω από το παλιό γήπεδο θα ήταν ποιο καθαρό.

      • Στις φωτογραφίες είδα…Λαμαρίνες γανιασμένες πραγματικά δρεπάνια για τους αθλητές της τοξοβολίας , σάπια ξύλα , κλαδιά , στρώματα χολεριασμένα , μπάζα παντός είδους….να πας εσύ να βγάλεις από αυτά μεροκάματο…χουβαρδά , ο τζάμπα μάγκας και ανύπαρκτος!!

  2. Μπράβο Βασίλη! Τέτοιες ενέργειες δίνουν το πραγματικό νόημα της ζωής μας. Η προσφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

  3. Μπράβο στον κύριο Τρούμπα για την κίνηση του αυτή και μπράβο στον Γιώργο Σταφυλαράκη μαθητή που από το γυμνάσιο είχε ξεκινήσει αυτός και οι φίλους του που διέθεσαν πολύ χρόνο και δουλειά και έδωσαν ξανά ζωή σε έναν χώρο που ήταν για πολύ καιρό στα αζήτητα!!

  4. Στο γήπεδο Ανταγορας πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε όλες τις κτηριακές υποδομές που υπάρχουν και μετά να γίνουν παρεμβάσεις περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου,διάδρομοι,κάγκελα και κερκίδες. Και τοποθετούμε στο τέλος συνθετικό τάπητα. Ένα στολίδι για την πόλη της Κω. Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς θα το υλοποιήσει. Καλή Χρονιά σε όλους σας!!

  5. Αν τα βάλετε κάτω το νησί έχει ανάγκη περισσότερο ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ο συγκεκριμένος χωρος ενδείκνυνται για ένα στολίδι με γυμναστήριο κερκίδες που να πληρεί τις προδιαγραφές είδατε την ντροπή να παίζει ο Ιπποκράτης Α2 και να στάζει η οροφή η να μην έχει ζεστό νερό κτλ .. Και καταλήγω στο συμπέρασμα ένα κλειστό θα μείνει χρόνια και θα εκμεταλλεύεται από πολυ περισσότερα παιδιά – συλλόγους – πολίτες – ομάδες παρά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου που θα ριμαξει μετά από μερικά χρόνια ο χλοοτάπητας εξάλλου στις εθνικές κατηγορίες αγωνίστηκαν σύλλογοι μπάσκετ άνδρες και γυναίκες και το βόλλευ στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να γίνει αυτό όσο και πονάει … Κλειστό αντάξιο του νησιού και χρησιμοποίηση του παλαιού ως προπονητήριο…

  6. Ο άνθρωπος αυτός ειναι πραγματικά αγιος. Ειδε την προσπαθεια μας και τους κοπους μας και ηρθε εθελοντικα να μας βοηθησει πραγματικα μπραο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ