Πρωταθλητές και στο πρωτάθλημα παίδων τα αγόρια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω! Πρωταθλητές και μαθηματικά στο βόλεϊ οι άνδρες!

0
122

6 στα 6 για τους άνδρες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!

Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι άνδρες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κέρδισαν με 3-0 σετ τον Ήλιο Ιαλυσού και έκαναν το 6 στα 6, περιμένοντας απλά και βαθμολογικά να στεφθούν πρωταθλητές Δωδεκανήσου.

Ο Ήλιος πάλεψε όσο μπορούσε στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού, αλλά η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου με σύνθεση κυρίως παίδων και παμπαίδων, δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, διατηρώντας το αήττητο της.
Τα σετ: 18-25 (17’), 21-25 (17’), 15-25 (20’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ: Βαβλάς, Κλάδος, Μεϊμάρης, Μήλας, Σταμούλης, Τζαβάρας, Ζανίδης, Λαζαρίδης, Σελήμογλου, Στεργενάκης.
Α. Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντριζλάρι, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Θανόπουλος, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Σιμάτος, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

Στα πλέι-οφ οι νεάνιδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών στο βόλεϊ!

Την τρίτη τους στο πρωτάθλημα νεανίδων πέτυχαν οι νεάνιδες του Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω οι οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ στην Ιαλυσό τον τοπικό Ήλιο και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και αήττητη Τελχινίδα.

Οι γηπεδούχες προσπάθησαν φιλότιμα (έχουν 0/9) αλλά οι Κώες πήραν τη νίκη, την οποία χρειάζονταν για να τερματίσουν στην τέταρτη προνομιούχο θέση.
Τα σετ: 22-25 (27’), 20-25 (20’), 15-25 (17’)
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ: Αλιράι, Βολιτάκη, Καμπούρη, Παναγιώτη, Πολιτίδου, Σιδηροπούλου, Ντούρα, Πόντο, Τζόγια, Τοπάλη, Τσανάι.
Α,Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αναστασίου, Γιαννάκου, Λάμπρου, Στραβοπόδη, Βασιλακοπούλου, Διακογιώργη, Σουτζούμ.

Δεύτερη νίκη για τις κορασίδες μας στο βόλεϊ!

Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα κορασίδων πέτυχαν οι κοπέλες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, που κέρδισαν εύκολα στην Κρεμαστή τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας 2 με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δυσκολεύτηκε μόνο στο 3ο σετ, ωστόσο πήραν την «καθαρή» νίκη στο κλειστό της Κρεμαστής απέναντι στο δεύτερο τμήμα του Φοίνικα που μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα σετ: 8-25 (17’), 17-25 (27’), 21-25 (20’)
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2 (Λοΐζος Παπακωνσταντίνου): Γιακουμάκη, Κωνσταντίνου, Μπαλάκη, Νόβα, Τριανταφύλλου, Δούλου, Κηπουρού, Μενούχου, Μωραΐτη, Τοντόροβα, Γύπου.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αναστασίου, Γιαννάκου, Λάμπρου, Στραβοπόδη, Βασιλακοπούλου, Διακογιώργη, Σουτζούμ.

Πρωταθλητές και στο πρωτάθλημα παίδων τα αγόρια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!

Τα πήραν όλα και έφυγαν! Τα αγόρια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κέρδισαν με 3-0 σετ την Τελχινίδα στο «Βενετόκλειο» και ουσιαστικά εξασφάλισαν τον τίτλο και στο παιδικό πρωτάθλημα.

Μετά τους άνδρες, τους έφηβους και τους παμπαίδες, η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου παίρνει τον τίτλο και στους παίδες και αναδεικνύεται κυρίαρχη σε όλα τα ανδρικά πρωταθλήματα. Ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω έχει κατακτήσει ή κατακτά και τα τέσσερα ανδρικά πρωταθλήματα  που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Η Τελχινίδα παρουσιάστηκε με έξι αθλητές στο «Βενετόκλειο», με τους Κώους να παίρνουν τη νίκη τίτλου, μετατρέποντας το παιχνίδι στο νησί του Ιπποκράτη σε τυπική διαδικασία.
Τα σετ: 18-25 (22’), 16-25 (22’), 17-25 (20’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Αμπλιανίτης, Καλιόζης, Ξένος Ι., Σωτηρίου, Καλιόζης Β., Ρέγκλης.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Καμπούρης, Κόπελλος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Σαλτζής, Σπύρου.

Πρωταθλητές και μαθηματικά στο βόλεϊ οι άνδρες!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών και μαθηματικά πανηγυρίζουν από σήμερα οι αθλητές του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, που κέρδισαν με 3-1 σετ στο «Βενετόκλειο» την Τελχινίδα.

Οι Κώοι έκαναν το 7 στα 7 και παίρνουν τη σκυτάλη στο ανδρικό πρωτάθλημα από τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Παρά το γεγονός ότι οι Ροδίτες πήραν εύκολα το 1ο σετ (25-10), στη συνέχεια οι παίκτες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών ήταν καλύτεροι και πήραν άνετα τη νίκη στο «Βενετόκλειο».
Τα σετ: 25-10 (12’), 20-25 (27’), 19-25 (22’), 17-25 (22’)
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Γεράκης Μ., Καζαντζάκης, Καλιόζης, Μπαλής, Γκιζέττης, Καφαντάρης, Ρέγκλης, Σωτηρίου, Ορμενάι, Σαρικάς, Σπυρόπουλος, Χαριστής.

Α.Ο.ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλάρι, Καμπούρης, Μαντούκος, Δημόπουλος, Θανόπουλος, Καρδούλιας, Κυπριώτης, Περής, Σιμάτος, Τρούμπας, Παπαϊωάννου, Σαλτζής, Σπύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ