ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΕ ΚΩΣ 2 – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΆΘΟΥ 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ: » Οι παράγοντες πρέπει να συνενώσουν τις τσέπες και τα μυαλά τους. ..»

0
820

ΑΕ ΚΩΣ 2 – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΆΘΟΥ 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ : » Οι παράγοντες πρέπει να συνενωσουν τις τσέπες και τα μυαλά τους. ..»

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ομάδα της Κω ήθελε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Καρπάθου προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθληματος της Α’Κατηγοριας Δωδεκανήσου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕ ΚΩΣ δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει τον αγώνα της για την παραμονή στην κατηγορία .

Στο στάδιο Ανταγορας βρέθηκε σήμερα ο γνωστός δημοσιογραφος Γιάννης Κουμεντος και με την εμπειρία ,την γνώση και την ειλικρίνεια του απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Ο Γιάννης μίλησε για τον αγώνα της ΑΕ ΚΩΣ για να παραμείνει στην κατηγορία γνωρίζοντας όπως είπε τα προβλήματα που αντιμετωπιζει.

Η Κως πρέπει να ανεβάσει ομάδα σε εθνική κατηγορία κι αυτό θα το πετύχει δημιουργωντας μια ενιαία ομάδα.

Ο Γιάννης Κουμεντος σε ερώτηση τι πρέπει να γίνει από πλευράς παραγόντων είπε ότι » Οι παράγοντες πρέπει να συνενωσουν τις τσέπες τους και μετά να συνενωσουν τα μυαλά τους. ..να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη. ..»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ