ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φιλική συνάντηση σχολών πολεμικών τεχνών ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – X Fight Nation – ΑΣ Μαχητές Καλύμνου

0
596

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΏΝ ΚΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Την  Κυριακή 19 /1/2020 στην σχολή TAE KWO DO του Δασκάλου πολεμικών τεχνών κυρίου Βασίλη Κωστογλου , πραγματοποιηθηκε φιλική συνάντηση με τις σχολές πολεμικών τεχνών X Fight Nation του Δασκάλου κυρίου Νίκου Παπανικολάου και ΑΣ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΛΎΜΝΟΥ του κυρίου Γιώργου Μέρη.

Η ισχύς εν τη ενώσει για τους τρεις συλλόγους οι οποίοι καλλιεργούν τις πολεμικές τέχνες πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο , την τιμή και την αξιοπρέπεια όλων των αθλητών και αθλητριών τους.

Με την συνεργασία των τριών Σχολών ανοίγει διάπλατα ένας νέος δρόμος επιτυχιών και προόδου για τις πολεμικές τέχνες όχι μόνο στην Κω και την Κάλυμνο αλλά και εκτός συνόρων της Ελλάδας .

Οι νεαροί μαχητές και οι νεαρές μαχητριες έχουν ως πρότυπα τους ,τους άξιους Δασκάλους και Παγκόσμιους Πρωταθλητές Βασίλη Κωστογλου και Νίκο Παπανικολάου ,απέναντι στους οποίους τρέφουν αισθήματα θαυμασμού, σεβασμού και αγάπης προς τα πρόσωπα τους.

Η Κως και η Κάλυμνος δείχνουν τον δρόμο της Ένωσης και της Συνεργασίας και του Ευ Αγωνιζεσθαι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.