ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μαγευτική η Γιορτή Γυμναστικής της ΗΠΙΟΝΗΣ Κω με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ιωάννα Μαγοπούλου

0
1664

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μάγεψε και εντυπωσίασε η Γιορτή Γυμναστικής του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ Κω το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Κω με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ιωάννα Μαγοπούλου.

Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν με τις εντυπωσιακές γυμναστικές επιδείξεις τους.

Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου π. Κ. Καματερό, παρουσία του Δημάρχου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ.

Τυχερή της βραδιάς η Ίρις Ρήγα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω:

Ο χρήστης Νιλουφερ Τλε είναι με τους George Segraidos και Maggie Michailidou.

Η σημερινή εκδήλωση της Ηπιονης μας, εκτός από χαρά και περηφάνια μας γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται από τις μικρές αθλήτριες ,τις πριγκίπισσες μας!! Συγχαρητήρια στις προπονήτριες και ιδιαιτέρως στην αξιέπαινη Maggie Michailidou ,την ψυχή της Ηπιονης!
Για όλα αυτά που κάνετε αξίζει και εμείς να προσπαθούμε! Συγχαρητήρια…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται η Νιλουφερ Τλε, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Νιλουφερ Τλε, άτομα κάθονται και άτομα στέκονται

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

            Η ετήσια γιορτή της Ηπιόνης έλαβε μέρος στις 23 Φεβρουαρίου και γονείς και φίλοι της ρυθμικής γυμναστικής είδαν το σύνολο της ακαδημίας μας καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των κατηγοριών τους . Παρουσιάστηκαν 27 (είκοσι επτά) χορογραφίες πρωτόγνωρο για τη μικρή έως τώρα ζωή του συλλόγου.

            Η Προσκεκλημένη μας Ιωάννα Μαγοπούλου , πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2019 στη κατηγορία γυναικών  μάγεψε τους θεατές με το πρόγραμμά της και ωφέλησε τα μέγιστα στη γνωριμία του αθλήματος για τις μικρές μας αθλήτριες .

            Ο σύλλογός μας οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των παιδιών για τη στήριξή τους , για την εθελοντική εργασία τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για την άρτια οργάνωσή της.

            Ιδιαίτερη μνεία για τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί και πιστεύουν στο έργο μας πρέπει να δοθεί στην κυρία Σβύνου Κωνσταντίνα για τη φιλοξενία της προσκεκλημένης μας , την εταιρεία Kostoglou  Stwr  για τον αθλητικό εξοπλισμό , την εταιρεία ΑΛΑΣΚΑ για τη βοήθειά της , το εστιατόριο ALIS και το Ζαχαροπλαστειο MOUS  καθώς και την εταιρεία NATUR GALATHRIS για τη βοήθειά τους όποτε ζητείται .

            Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προβάλουν τις δράσεις μας και ιδιαιτέρως τον κύριο Πίτση Γεώργιο – Giafkasports για τη βοήθειά του στη παρουσίαση της εκδήλωσης και τον κ. Νικηφόρο Πιτταρά ART AND COMMERCIAL STUDIO για τα όμορφα βίντεο των αθλητριών που παρουσιάζονται στο επίσημο κανάλι youtube της Ηπιόνης .

            Oλα αυτά δεν θα γινόντουσαν πράξη χωρίς την συμπαράσταση και αρωγή του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και των στελεχών του τον οποίο και ευχαριστούμε.

                

 

Για το Δ.Σ.

Γ.Σ. ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ