ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνεχής η επίβλεψη και η συντήρηση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κω

4
405

ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ.

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η Παγκόσμια εξάπλωση του Κορωνοϊου πλήττει και τον αθλητισμό, τινάζοντας στον αέρα πρωταθλήματα, Προολυμπιακα τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και οι αθλητές όλων των σπορ έχουν περιοριστεί στο σπίτι ή στις εργασίες τους.

Τα στάδια και τα γήπεδα όμως πρέπει να συνεχίσουν να συντηρούνται, διότι σε αρκετά από αυτά υπάρχει φυσικός αγωνιστικός χλοοτάπητας και η οποιαδήποτε ολιγωρία θα επιφέρει την καταστροφή του.

Ο ΔΟΠΑΒΣ Κω με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφη της αντιδημάρχου κυρίας Σέβης Βλάχου σε συνεργασία με τα στελέχη και τους υπεύθυνους συντήρησης έχουν οριστεί τομείς ευθύνης για την συντήρηση των αγωνιστικών χώρων και πάντα στο πλαίσιο της προστασίας όλων από τον αόρατο και άκρως επικίνδυνο κορωνοιο COVID-19.

Από τις 14/3/2020 που ισχύει η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, οι εργασίες συντήρησης γίνονται με συνέπεια , προκειμένου όταν θα αρθεί η απαγόρευση και θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητικών σωματείων της νήσου Κω να βρουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε ετοιμότητα να τους υποδεχθούν.

Ευχή όλων των ανθρώπων του αθλητισμού να βγούμε όλοι νικητές απέναντι σε αυτήν εξαιρετικά δύσκολη και άκρως επικίνδυνη για την Δημόσια Υγεία μάχη.

Η Ανθρωπότητα και ο Αθλητισμός πάντα έδιναν και θα δίνουν μάχες πολλές φορές άνισες αλλά στο τέλος πάντα βγαίνουν Νικητές!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ,,,στο πλαισιο της προστασιας ολων απο τον αορατο εχθρο………
    ΑΡΑΙΩΣΤΕ!!!
    Που ειναι οι αποστασεις?Που ειναι τα γαντια?
    Οτι να ναι….

  2. Γι αυτούς δυστυχώς είναι μόνο το μεγάλο γήπεδο τα άλλα δεν ξέρουν μου πευτουν!!!!! Ντροπή!!!

    • Ποιόν να στείλουν στα άλλα γήπεδα που δεν υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να πάνε . Στα χωριά τα γήπεδα εδώ και πολλά χρόνια τα λειτουργούν οι τοπικές ομάδες όπως γίνεται και στη Ρόδο. Μόνο στο Διαγόρας υπάρχει προσωπικό . Δεν θέλει κανείς το γήπεδο, είναι επτά μέρες τη βδομάδα 365 μέρες το χρόνο. Το ίδιο πρόβλημα παντού στην Ελλάδα.

  3. Οι Κώοι έχουν μάθει να τους τα παρέχουν όλα και φυσικά να κάνουν τους κριτές επί παντός
    επιστητού. Μακάρι να υπήρχαν άνθρωποι σε όλους τους αθλητικούς χώρους να τα προσέχουν , να τα αγαπάνε όπως οι υπάλληλοι στο στάδιο της Κω. Επτά χρόνια στο πανέμορφο νησί σας γυμνάζομαι στο στάδιο σας και το μόνο που έχω να πω συγχαρητήρια σε αυτούς που το συντηρούν και το βασικότερο η συμπεριφορά τους προς όλους και ειδικότερα στους μη Κώους είναι παράδειγμα προς μίμηση για …πολλά άλλα αθλητικά κέντρα που για να προπονηθείς ή πληρώνεις ή μπαίνεις μέσα με το ζόρι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ