ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ: Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από ΓΓΑ

5
181

 

ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Γ.Γ.Α

 

Ο Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επιτυχία η οποία αποτελούσε πρώτιστο στόχο του συλλόγου από τη στιγμή της ιδρύσεως του.

Χρειάστηκε προσπάθεια μηνών και συνεχής δουλειά προκειμένου να συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά και να πληρούνται στο έπακρο όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, οι οποίες είναι αρκετές και αφορούν στα όσα ορίζονται από τον νέο αθλητικό νόμο. Με την υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΑ/ΤΑΦ/136311/5230/2369/445/29-4-20 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα -ενεργά- σωματεία καλαθοσφαίρισης της Δωδεκανήσου που έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Η εφαρμογή του νέου Αθλητικού Νόμου μας βρίσκει καθόλα έτοιμους, ώστε στις 15 Μαΐου 2020, μέσω της ιστοσελίδας της ΓΓΑ και κάνοντας χρήση του ειδικού αριθμού μητρώου μας να καταχωρηθούμε στην πλατφόρμα των εγγεγραμμένων Σωματείων, αποδεικνύοντας έμπρακτα, τις σωστές βάσεις που εξαρχής ως Σύλλογος έχουμε θέσει και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε και τους αθλητές-μέλη του σωματείου μας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, εκτός των άλλων, έχουν εξασφαλίσει ότι η αθλητική τους εμπειρία και η θητεία τους στον Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟ ΚΩ αναγνωρίζεται επίσημα, στην περίπτωση που για παράδειγμα θελήσουν αργότερα να παρακολουθήσουν σχολή προπονητικής καλαθοσφαίρισης.

Ραντεβού στα γήπεδα λοιπόν…..

 

 

Με εκτίμηση,

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγχαρητήρια!
  Πολύ σημαντική διάκριση, τη στιγμή μάλιστα που σχεδόν όλοι οι δωδεκανησιακοι σύλλογοι δεν έχουν αυτήν την αναγνώριση…
  Ελπίζω κι εδώ στη Ρόδο να παραδειγματιστουν και να αφήσουν στην άκρη τις μικρότητες…

 2. Πράγματι τεράστια επιτυχία.
  Και στην Κω μόνο ο Δίκαιος ήταν αναγνωρισμένο σωματείο.
  Δύσκολες οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται.

 3. Η μεγαλύτερη απόδειξη για έναν σύλλογο ότι νοιάζεται πραγματικά για το καλό των παιδιών. Αθλητές που θελησανε να ασχοληθούν παραπάνω με το άθλημα κάποια στιγμή διαπιστώνουν πως η εμπειρία χρόνων σε συγκεκριμένους συλλόγους δεν αναγνωρίζεται με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν εκπαιδεύσεις από την πολιτεία.
  Για το σχολείο προπονητών γ κατηγορίας που γίνεται και ντόρος, δυστυχώς το 80% αυτών που επιθυμούν να το περάσουν δε θα μπορέσουν γιατί θα διαπιστώσουν πως η απαιτούμενη εμπειρία έγινε σε μη αναγνωρισμένο σωματείο και δε θα γίνουν δεκτοί. Το ίδιο συνέβη και με μένα πριν μερικά χρόνια…
  Πόσοι αλήθεια ενδιαφέρονται για τα παιδιά;

 4. Από την ίδρυσή του αυτός ο σύλλογος έδειξε τη διαφορετικότητα του και ότι νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά και το άθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που χτυπήθηκε από τους άλλους συλλόγους όσο κανένας άλλος…
  Συνεχίστε αυτό που κάνετε και όλοι οι υγιείς του αθλήματος είναι μαζί σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.