Αναγνώστρια: Πότε θα ανοίξει το γήπεδο για τους υποψήφιους στρατιωτικών σχολών; Υπ. Δημοτικών σταδίων: Αύριο, λόγω αυστηρών διαδικασιών η καθυστέρηση (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

2
837

Ειναι ακατανοητο και απαραδεκτο το ανοιχτο γηπεδο να παρα μενει κλειστο για τα παιδια που προετοιμαζονται για στρατιωτικες σχολες!!Αντιθετα στην υπουργικη αποφαση!!!!Ο υπευθυνος θα πρεπει να αναλογιστει τις οποιες ευθυνες οι οποιες να ειναι σιγουρος οτι θα αναζητηθουν!!!

Αναγνώστρια

Η Απάντηση από τον Υπεύθυνο των Δημοτικών σταδίων κ. Στέργο Χατζηστέργου

Από τον Υπεύθυνο των Δημοτικών σταδίων κ. Στέργο Χατζηστέργου ενημερωθήκαμε ότι το γήπεδο θα ανοίξει τελικά αύριο με όλα τα προβλεπόμενα αυστηρά μέτρα σύμφωνα με την απόφαση της ΓΓΑ.

Η καθυστέρηση αυτή οφειλόταν στις πολύ αυστηρές προβλέψεις της ΓΓΑ με έγγραφα, βεβαιώσεις και καταστάσεις αθλητών απ’ όλα τα αθλητικά σωματεία (είναι ένας μεγάλος αριθμός).

Το υπουργείο Υγείας και Το υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού ρυθμίζουν Και επιβάλλουν την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εμείς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κύριος Χατζηχριστοφής , η αντιδήμαρχος κυρία Βλάχου, κάναμε το καλύτερο προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι γρήγορα και με ασφάλεια, τονίζει ο κύριος Χατζηστέργου.

Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιεύεται ολόκληρο το πρόγραμμα με τις καταστάσεις των αθλουμένων αλλά μόνο των τμημάτων (δείτε μόνο πόσα τμήματα υπάρχουν συμπεριλαμβανομένων και των πολύ ειδικών κατηγοριών, για όλους αυτούς έπρεπε να ληφθούν αυστηρά υγειονομικά μέτρα ασφαλείας):

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα σχολεία κλειστά μάθημα στην τάξη με 2-3 μαθητές, κλειστά τα μαγαζιά , παντού πρωτόκολλα…Και καταγγέλλει η κυρία ότι το στάδιο της Κω είναι κλειστό;;; Δεν είσαι καλά μαντάμ….

  2. Κλειστό το γήπεδο… ακατανόητο και απαράδεκτο…Αντίθετο στην υπουργική απόφαση!!!!
    Δηλαδή ο υπεύθυνος του γηπέδου να μην τηρήσει τον νόμο , τους κανόνες, τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την λήψη των υποχρεωτικών μέτρων προστασίας των αθλούμενων και να του πάρουν το κεφάλι εάν συμβεί ένα πιθανό κρούσμα κορωνοίου , ειδικά η αναγνώστρια πρώτη θα ζητούσε ευθύνες για το παιδί της έαν κόλλαγε κάτι εντός του γηπέδου.
    Σήμερα ξεκίνησαν οι προπονήσεις επαγγελματικών ομάδων μετά από δύο μήνες και η αναγνώστρια απειλεί τον υπεύθυνο ότι θα πρέπει να αναλογιστεί τις όποιες ευθύνες , οι οποίες να είναι σιγουρος ότι θα αναζητηθούν! Να πάτε στον εισαγγελέα να δείτε τι σημαίνει ψευδής καταμήνυση ,αν κάποιος καταμηνύσει εν γνώσει του ψευδώς άλλον ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση , ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ