ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέο στάδιο Κω: Νέο πλαίσιο λειτουργίας «παραμένουμε ασφαλείς και γινόμαστε όλοι πιο υγιείς»

5
1256

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος Χαρίκλεια Χριστοφή

ΑΝΟΙΧΤΌ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΆΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ. ΥΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΞΑΝΆ ΤΟ ΚΟΙΝΌ

Δεύτερη εβδομάδα που άνοιξε το Νέο Στάδιο Ανταγορας και από την αρχή της εβδομάδας υποδέχεται ξανά το κοινό μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την άθληση σε ανοικτούς χώρους.

Για την χρήση του σταδίου τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι αθλουμενοι είναι υποχρεωτικό κάθε φορά να επιδεικνύουν στην είσοδο του σταδίου συμπληρωμένο το Δελτίο καταγραφής.

Ο ΔΟΠΑΒΣ Κω με στόχο την ενίσχυση της σωματικής ευεξίας των δημοτών, άνοιξε το Νέο Στάδιο Ανταγορας πάντα στο πλαίσιο του «παραμένουμε ασφαλείς και γινόμαστε όλοι πιο υγιείς».

Μετά την περίοδο εγκλεισμού και με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, ο ΔΟΠΑΒΣ Κω στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών και τους αθλούμενους πολίτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του δοπαβ και στους εργαζόμενους του Ανταγόρας για την στήριξη τους σε όλους εμάς που προσπαθούμε υπό δύσκολες συνθήκες να κρατήσουμε τα παιδιά μέσα στον αθλητισμό , μακριά από τις παγίδες της εποχής.

  2. Ο κύριος Ευθύμιος πάντα ευγενικός και εξυπηρετικος με όλους εμάς.Ποτέ δεν μας δημιουργεί πρόβλημα και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαστούμε.

  3. Πάντα άψογοι και εξαιρετικοί άνθρωποι οι υπάλληλοι του σταδίου της Κω. Αποδεδειγμένα από τους πιο οργανωμένους και φιλόξενους αθλητικούς χώρους που έχω επισκεφθεί λόγω των μεταθέσεων μου. Συγχαρητήρια στον δήμο της Κω και στους φίλους που το προσέχουν και το συντηρούν. Να είστε πάντα καλά!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ