Βίντεο: Σοκαριστική εικόνα του υπέρβαρου Νεϊμάρ

0
1024

Μιας και το πρωτάθλημα στην Γαλλία, ολοκληρώθηκε πρόωρα, ο Νεϊμαρ φαίνεται πως ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και το έχει ρίξει στο φαγητό…

Ο Νεϊμάρ έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, καθώς έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στη Γαλλία και πλέον υπάρχει ανησυχία για τη φυσική του κατάσταση.

Ο Βραζιλιάνος έχει δηλώσει επανειλημμένες φορές ότι συνεχίζει τις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει με την ομάδα στις 22 Ιουνίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν προσέχει και ιδιαίτερα τον εαυτό του όσο ο ίδιος ισχυρίζεται. Ο 28χρονος άσος των Παριζιάνων βρίσκεται στη χώρα του εδώ και αρκετές ημέρες και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο απολαμβάνει ευχάριστες στιγμές, κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του.

Το περίεργο ωστόσο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μοιάζει να έχει βάλει αρκετά κιλά, όλο αυτό το διάστημα. Κάτι που έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν για την φυσική κατάσταση του.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν τήρησε το πρόγραμμα διατροφής που το δόθηκε από την ομάδα και μάλλον η καραντίνα μάλλον του έπεσε… βαριά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ