ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: Επιτυχίες αγωνιστικού τμήματος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: Αναγκαία η δημιουργία κλειστού προπονητηρίου

0
1117

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΣΤΊΒΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΑΝΑΓΚΑΊΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΝΌΣ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ.

Με αισιοδοξία για επιτυχίες στα διασυλλογικα πρωταθλήματα στίβου ξεκίνησε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ.

Ό γυμναστής και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων, κύριος Δημήτρης Παπαθεοδωρου αναφέρεται στις επιπτώσεις που είχε επιφέρει το lockdown λόγω του κορωνοιου στην προετοιμασία των αθλητών στίβου.

Ό καταξιωμένος προπονητής σε αγαστή συνεργασία με τους εξαίρετους συνεργάτες του, γυμναστές του συλλόγου, έχουν καταρτίσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιδόσεις που θα τους δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ό κύριος Παπαθεοδωρου αναφέρθηκε και στην ανάγκη δημιουργίας ενός κλειστού προπονητικού χώρου οχι κατά ανάγκη μια ακριβή κατασκευή, ούτως ώστε οι πολυάριθμοι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό να μπορούν να κάνουν απρόσκοπτα τις προπονήσεις τους όταν οι καιρικές συνθήκες δεν θα το επιτρέπουν.

Ό κλασικός αθλητισμός έχει συνεχή δυναμική ανάπτυξη με πληθώρα παιδιών που ασχολούνται καθημερινά σε όλα επίπεδα.
Η Κως και η Δωδεκάνησος βρίσκονται στο επίκεντρο μεγάλων αθλητικών επιτυχιών εδώ και πολλά χρόνια.
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει την κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του κωακου αθλητισμού με έργα όπως η τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα ( ΤΑΡΤΑΝ) και νέων σύγχρονων πυλώνων φωτισμού στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ