Επεισόδια στον αγώνα Καλυμνιακός – Δίκαιος (ΒΙΝΤΕΟ)

3
2784
Σε ένα ματς για γερά νεύρα, το οποίο μάλιστα διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά για να μπουν τελικά ξανά οι διαιτητές στο γήπεδο για να παιχτούν δύο λεπτά και να σφυρίξει την λήξη Καλυμνιακός και Δίκαιος ήρθαν ισόπαλοι (2-2). Κάννης και Τρικοίλης τα γκολ των γηπεδούχων ενώ για τον Δίκαιο που είχε προηγηθεί στο 41’ με τον Γκεστένια, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Βαγγέλης Πανόπουλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή Κρίκογλου για τα πολλά λεπτά των καθυστερήσεων ωστόσο μετά την επίτευξη του 2-2 του επιτέθηκαν με συνέπεια να πάει στα αποδυτήρια για περίπου 40 λεπτά και να συνεχίσει όταν ήρθε μια μικρή αστυνομική δύναμη. Οι κυανόλευκοι έχουν επίσης παράπονα αφού θεωρούν ότι μετά τα όσα έγιναν με το 2-2 θα έπρεπε να διακοπεί οριστικά το ματς.
Το ρεπορτάζ είναι από το giafkasports.gr
Εικόνα
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως απ’ τα πλάγια με τον Δίκαιο απ’ το 20′ και μετά να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πατάει την περιοχή του Λελέκη. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από σέντρα του Γιάννη Κεφαλιανού ο Γκεστένια έκανε το σουτ, ο Λελέκης απέκρουσε αλλά και πάλι ο Γκεστένια ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δίκαιος έχασε με τραυματισμό τον Συντιχάκη και οι Καλύμνιοι φόρτωσαν έτσι την δεξιά πλευρά με τον Κάννη στο 63′ να είναι αυτός που έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα ο Καλυμνιακός πέτυχε την ολική ανατροπή όταν μετά από σέντρα απ’ τα δεξιά ο Τρικοίλης Γ. κινήθηκε ωραία στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δίκαιος προσπάθησε και πάλι να βγάλει αντίδραση για να φτάσει στην ισοφάριση και στο 87′ έχασε τεράστια ευκαιρία με κοντινό πλασέ του Στέλιου Δρόσου. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Πανόπουλος ήταν αυτός που στην επανεμφάνιση του με τα κυανόλευκα έκανε το 2-2 ωστόσο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, επιτέθηκαν στον Κρίκογλου αφού θεώρησαν ότι κράτησε πάρα πολλά λεπτά καθυστερήσεις με συνέπεια ο διαιτητής να πάει στα αποδυτήρια και να συνεχίσει το ματς μετά από 40 λεπτά για να ολοκληρωθεί τελικά με 2-2.
Ο κορυφαίος
Πολύ σημαντικό γκολ και βαθμός που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι ήταν αυτός για τον Δίκαιο με τον Βαγγέλη Πανόπουλο να είναι ο κορυφαίος κυρίως για το γκολ της ισοφάρισης.
Διαιτησία
Παράπονα εκατέρωθεν έχουν οι ομάδες για την διαιτησία του Κοσμά Κρίκολου για τα όσα αναφέραμε παραπάνω όπως και απ’ τον Στάμο και Γιαμούζη.
Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Λελέκης, Κοτσάνης, Χατζηδάκης (72′ Τσαγκάρης), Τρικοίλης Σ., Ανθούλης (62′ Ζεμπιλάς), Τρικοίλης Γ. (75′ Χουρδάς), Καμπούρης, Λελέκης , Κλειδαράς, Κάννης, Φράγκος.

Α.Ο Δικαίου: Τριτσάρης, Συντιχάκης (55′ λ.τ Διαμαντής),  Δρόσος Σ., Μαρίνος (78′ Φούκης), Κεφαλιανός Γ., Αθανασίου, Μωραίτης, Αρκούδας, Γκεστένια (83′ Βρέττης Σ.Δ.), Πανόπουλος, Τογρού.

*Για τον ξυλοδαρό ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ  (και σχετικό σχόλιο) από το fb

https://www.facebook.com/kehri21/videos/10208535745531915/

Να δούμε τώρα κύριοι της ΕΠΣ τι τιμωρία θα ρίξετε μετά τον ξυλοδαρμό των διαιτητών όταν ισοφάρισε ο ΔΙΚΑΙΟΣ.

-1:52

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TA BINTEO KYKLOFOROYN STO FB APO FILATHLOUS, ALITES ME OLES TIS OMADES ETSI KANETE, ALLA H MAGIA SAS EINAI MEXRI TO LIMANI SAS. KAI ME EMAS ETSI KANATE, NA TA DOUN OLA STIN EPSD KAI STIN EPO, NA TOUS XERESTE TOUS DIETITES ME FOUSTA. MIN TOUS DINETE PANTELONIA.

  2. Η διαιτησια στην κω βρωμαει, ολοι για εναν δουλευουν, ξυπνηστε και δειτε ορισμους , καρτες κ αποτελεσματα, ακομη γηπεδο πατε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ