ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με βραβεύσεις & εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους η βασιλόπιτα του ΕΥΔΑΜΟΥ στη Μαρίνα

0
2945

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση στην φιλόξενη αίθουσα της Μαρίνας Κω πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ευχόμενο καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο και στους μικρούς αθλητές του συλλόγου να είναι το μεγάλωμά τους αρμονικό και στην ψυχή και στο σώμα και δύναμη στο ΔΣ του συλλόγου.

Εκ μέρους του συλλόγου ο Πρόεδρος Κώστας Χόνδρος τόνισε ότι είναι μεγάλη επιτυχία να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη Δωδ/σο και 73ος στην πανελλήνια κατάταξη ο σύλλογος και αυτό το οφείλουμε στα παιδιά και τους προπονητές συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους όλους.

Στις επιτυχίες του ΕΥΔΑΜΟΥ τη χρονιά που πέρασε και τις πολύ καλές θέσεις που καταλαμβάνει στη γενική κατάταξη αναφέρθηκε προηγουμένως και ο γραμματέας του συλλόγου Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις προπονητών και αθλητών για τις επιτυχίες τους (φωτό-βίντεο)

Οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του συλλόγου ήταν η παρουσίαση παραμυθιού από την μοναδική στο είδος της Ελένη Διακοπαναγιώτη και στην συνέχεια παράσταση καραγκιόζη από τον ταλαντούχο Μάνθο Αρμπελιά.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ