ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Άπαιχτο» γλέντι στην χοροεσπερίδα του ΑΟ Δικαίου στο καφέ Bolero στο Πυλί (Guest star o Ν. Γιάννου – Προηγήθηκε η βασιλόπιτα)

0
6149
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη

Σε πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο καφέ Bolero στο Πυλί η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και η χοροεσπερίδα του ΑΟ Δικαίου με … guest star τον Νίκο Γιάννου.

Αρχικά ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα ο π. Ηρακλής Ζωγραφάκης μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ναθαναήλ.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΑΟ Δικαίου και Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Χρ. Τσαμπουνιάρης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.

Ενώ εκ μέρους του Δήμου της Κω και του ΔΟΠΑΒΣ ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Κιάρης έδωσε τις ευχές του στην ομάδα στηρίζοντας τις προσπάθειές της.

Τυχερός της βραδιάς (έπειτα από κλήρωση μιας και όπως φαίνεται στις φωτό το φλουρί βρέθηκε ανάμεσα σε δύο τυχερά κομμάτια) ήταν ο Μανώλης Συντυχάκης ο οποίος κέρδισε και το αθλητικό δώρο.

Ακολούθησε ένα πολύ δυναμικό γλέντι με την ορχήστρα των: Αλέκου Κρητικού, Νίκου Παριανού, Γιώργου Καλμούτη, Νικόλα Σπύρου, Σάκη Πιλάτου και Λευτέρη Ανδρουλή.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του γνωστού καλλιτέχνη και φίλου της ομάδας Νίκου Γιάννου ο οποίος και αφιέρωσε σε όλους τους παριστάμενους τα τραγούδια που τραγούδησε.

Οι φωτό και τα βίντεο τα λένε όλα…

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ