ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μετά το μπάσκετ, επαναλειτουργία Άρσης Βαρών στον ΑΝΤΑΓΟΡΑ – Βασιλόπιτα με πολλές βραβεύσεις & δώρα!

0
3868

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια εκδήλωση βασιλόπιτας που τα είχε όλα: σημαντικές ανακοινώσεις, βραβεύσεις, κληρώσεις και πλούσια δώρα, ήταν η αποψινή του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Κω.

Η είδηση της βραδιάς ήταν ασφαλώς η επαναλειτουργία (έπειτα από πολλά χρόνια) του τμήματος άρσης βαρών του ΑΝΤΑΓΟΡΑ που κάποτε γνώρισε μεγάλες δόξες. Την σημαντική αυτή ανακοίνωση έκανε (έπειτα από τις σχετικές επαφές που είχε με την ομοσπονδία) ο Πρόεδρος του ΑΝΤΑΓΟΡΑ Μάριος Πλούμπης ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας όλους τους παριστάμενους και δίνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Έδωσε επίσης τις ευχές του στον Κώστα Ανδρουλή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεπέρασε με επιτυχία.

Ακολούθησε ένας χαιρετισμός από την υπεύθυνη του τμήματος γυναικείου μπάσκετ Ελένη Δρετάκη, με ένα θερμό χειροκρότημα-καλωσόρισμα από όλους τους παρευρισκόμενους σε όλα τα μέλη του γυναικείου τμήματος.

Τέλος, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, Μπάμπης Ναβροζίδης, αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλους τους προπονητές και παράγοντες διακριθέντες ποδοσφαιριστές κλπ (που επίσης καταχειροκροτήθηκαν) για την ουσιαστική συμβολή τους στην ανοδική πορεία του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.Ναθαναήλ, δίνοντας τις θερμότερες ευχές του για τη νέα χρονιά και καλή επιτυχία στους υψηλούς στόχους του συλλόγου.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Στέλιος Σεργεντάνης και ο Υπεύθυνος  Αθλητισμού του Δήμου, Θάνος Σταματάκης, δηλώνοντας την στήριξή του στις προσπάθειες του συλλόγου.
Η πρώτη τιμητική διάκριση ήταν στον καλό φίλο και πάντα αρωγό του ΑΝΤΑΓΟΡΑ (και του αθλητισμού συνολικά) Γιώργο Χ. Πασσανικολάκη.
Ακολούθησαν αρκετές βραβεύσεις από όλους τους παρευρισκόμενους (μεταξύ των οποίων και ο Αντιπρόεδρος του ΦΟΙΒΟΥ και εκπρόσωπος τύπου της Ταξιαρχίας Ν. Μιμερίνης) στους αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό και στο σχολείο, όπως και για το ήθος που επέδειξαν.
Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το  φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο μικρός ποδοσφαιριστής Γιώργος  Γρηγοριάδης ο οποίος κέρδισε ένα αθλητικό δώρο από το κατάστημα Sport Panic(φωτό)
Ενώ στην κλήρωση που έγινε για τα μεγάλα δώρα τυχεροί ήταν οι:
-Απόστολος Τοτσίδης  Τατσίδης, ο οποίος κέρδισε το iphone 7, προσφορά του καταστήματος της κας Ρεϊση Μερόπης
-Κώστας Ζαμάγιας ο οποίος κέρδισε το ποδήλατο και
-Αγγελική Κουτούζη την δωροεπιταγή των 100 ευρώ του καταστήματος Sport Panic.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ