Χαμός στον αγώνα ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ – ΑΕ ΚΩΣ – Η ΑΕ ΚΩΣ καταγγέλλει τραμπουκισμούς, απειλές & «χειρουργείο» διαιτησίας («Αν δεν ήταν η ΕΛ.ΑΣ δεν θα φεύγαμε ζωντανοί…»)

31
4577

 Ανακοίνωση:
Α.Ε ΚΩΣ :
Δυστυχώς για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε τόσο στην διαιτησία οσο και στην φιλοξενία στο γήπεδο τις Κεφαλου. Όσοι βρισκόντουσαν στο γήπεδο της Κεφαλου έγιναν μάρτυρες σε μια κωμωδία με πρωταγωνιστές το διαιτητικο τρίο. Και συγκεκριμένα σε μια αλλοίωση αποτελέσματος αφού με το έτσι θέλω έπρεπε να νικήσει ο Νικαγορας. Αυτά που βιώσαμε φέρνουν το Ποδόσφαιρο δεκαετίες πισω με τραμπουκισμούς απειλές απο τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση του Νικαγορα .Και με εναν διαιτητή που εκτελούσε πραγματικό χειρουργείο ,και γνωρίζουμε καλά πότε ένας διαιτητής τελεί υπό καθεστώς φόβου η ειναι ανίκανος, ο συγκεκριμένος δεν ηταν τιποτα απο τα δυο ,και αναφέρουμε χαρακτηριστικά το ακυρωθεν γκολ οσο και την μη χρήση κόκκινης κάρτας στο πέναλτι.Κύριοι ζητάμε το αυτονόητο 50/50 και την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τούς αγώνες της ομαδας μας. Με εκτίμηση το Δ.Σ. Της Α.Ε ΚΩΣ
ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αστυνομία διότι χωρίς την παρουσία της, δεν θα είχαμε φύγει ζωντανοί απο το γηπεδο.

Επιστολή
Αλέξη Αλεξούδη προπονητή ακαδημιών ΑΕ ΚΩΣ: ο συγκεκριμένος «Κύριος» χωρίς φόβο και τύψεις εκτέλεσε
μια αποστολή και αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα


Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση μετά από 20 χρόνια λαμπρής καριέρας (Εθνική Ελλάδος_Παγκόσμιο Κύπελλο_Ομάδες Α Εθνικής-champions league.) Αντί να μιλήσω για τα οφέλη του Αθλήματος να αναφερθώ σε ενα πολύ άσχημο περιστατικό το οποίο συνέβη στο σημερινό αγώνα με τον Νικαγορα Κεφαλου.

Υπήρξα μάρτυρας μιας καταφανεστατης αδικίας η οποία συνετελεστη από κάποιον Κύριο Δημαράκη αξιολογημενο διαιτητή της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ . Ήθελα ώς ρομαντικός του Αθλήματος να πιστεύω και να διδάσκω στα μικρά Παιδιά τα οποία προπονω ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος του διαιτητή κάτι το οποίο δυστυχώς διαψεύστηκε οικτρά.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν σεβάστηκε το υπέρτατο κατ’ εμέ ευ αγωνίζεσθαι,τον ιδρώτα και τον κόπο τον αθλητών.

Κατα την άποψη μου ο συγκεκριμένος «Κύριος» χωρίς φόβο και τύψεις εκτέλεσε
μια αποστολή και αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο όλα τα νέα παιδιά που ηταν στο γήπεδο και να τους προτρέψω να συνεχίσουν να αθλούνται με το άθλημα,μη λαμβάνοντας υπόψιν το σημερινό περιστατικό.

Αφήνω τον συγκεκριμένο Κύριο στη κρίση τον αρμοδιων οργάνων.

 

Το ρεπ. από το giafkasports.gr

Έβαλε «φωτιά» στην κορυφή ο Νικαγόρας

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με γεμάτες εξέδρες και την παρουσία αστυνομικής δύναμης ο Νικαγόρας επικράτησε με 2-1 της Α.Ε Κω, έφτασε τους 24 βαθμούς και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» έμειναν στους 25 και την ερχόμενη Κυριακή παίζουν με τον Δίκαιο στο Πυλί που έχει 22 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και η ΑΕΛ που έχει 21 βαθμούς. Αλεξανδρής και Μάκης Ζερβός (πεν.) τα γκολ των νικητών ενώ για την Α.Ε Κω μείωσε με πέναλτι ο Βασιλειάδης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα απ’ την διαιτησία του Δημαράκη αλλά και απ’ τον επόπτη Παγώνη για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο 70ο λεπτό.
Εικόνα

Ο Νικαγόρας έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις του και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Γκούτογλου να αποκρούει, όπως έκανε και στο 12’ μετά από φάουλ του Στρατή απ’ τα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι πήγαιναν πιο δυνατά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και στο 20’ δημιούργησαν και άλλη ευκαιρία όταν ο Ζερβός εκτέλεσε το φάουλ, ο Αλεξανδρής έπιασε την κεφαλιά με τον Γκούτογλου και πάλι να λέει «όχι».

Η υπεροχή του Νικαγόρα τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ στο 34’ όταν μετά από φάουλ του Ζερβού ο Αλεξανδρής με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκούτογλου για το 1-0.

Μάλιστα πριν την ανάπαυλα οι παίκτες του Γιάννη Τσολακίδη κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 41’ ο Μάκης Ζερβός με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Μανώλη Κοκκαλάκη ο  οποίος έκανε την σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Βακουφτσή και τον Δημαράκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μάκης Ζερβός σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Α.Ε Κως όπως ήταν λογικό έβγαλε αντίδραση και μόλις στο 54’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ζαίμι να πλασάρει από πλάγια και τον Διακοδημητρίου να απομακρύνει με τα πόδια.  Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61’ μετά από σέντρα απ’ τα δεξιά ο Ζαίμι έκανε την προβολή αλλά ο Διακοδημητρίου και πάλι κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι «βυσσινί» πίεζαν για να ξαναμπούν στο ματς και στο 70’ έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα. Ο Γιώργος Κεφαλιανός έκανε το φάουλ απ’ τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα ωστόσο ο Παγώνης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ θεωρώντας ότι ο Χατζηφούντας επηρέαζε την φάση βρισκόμενος μπροστά απ’ τον τερματοφύλακα.

Στο 83’ πάντως η Α.Ε Κως έφτασε στο γκολ όταν ο προωθημένος Κιολές ανατράπηκε απ’ τον Διακοδημητρίου με τον Δημαράκη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Βασιλειάδη να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στα λεπτά που απέμειναν δεν σημειώθηκε καμία φάση.

Κορυφαίος
Ο Βαλάντης Παπαβασιλείου ήταν κυριολεκτικά παντού στον χώρο της άμυνας για το Νικαγόρα με τους Κοκκαλάκη και Αλεξανδρή να τον ακολουθούν σε απόδοση.
Διαιτησία
Πολλά παράπονα απ’ το Νίκο Δημαράκη έχουν οι «βυσσινί» και κυρίως απ’ τον επόπτη Παγώνη για την ακύρωση του γκολ. Χωρίς πρόβλημα ο Αλέκος.
Οι συνθέσεις

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Μπίλλης Ι. (90’ Μπίλλης Χ.), Κορκής, Κοκκαλάκης, Παπαβασιλείου, Αλεξανδρής (80’ λ.τ Πολίτης), Στρατής, Ζερβός Μ., Σκευοφύλαξ, Μπίλλης Γ., Φούσκας (62’ Κρεμύδας).

Α.Ε Κως: Γκούτογλου, Νυστάζος, Πρέκας (43’ λ.τ Βασιλειάδης), Βακουφτσής, Κιολές, Ηλιάδης, Κεφαλιανός  Ε. (64’ Βάσης), Κεφαλιανός Γ. (75’ Αλεξούδης Α.), Ζαίμι, Χατζηφούντας, Κώστογλου.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Το παιχνιδι με εκανε πολλες φορες να νευριασω γιατι καταλαβαινα πως ο διαιτητης ηταν φοβισμενος και ετρεμαν τα χερια του!

  2. Ρε πατε καλα; φωναζετε για να καλυφθουν οι αηδιες που κανετε τωρα που ολες οι ομαδες σας πηραν χαμπαρι, τι μας κανατε κατω θυμαστε; στριμωχνεστε και φωναζετε; οτι σπερνεις θεριζεις κυριοι κ αυτα δεν ειναι τιποτε, ο κοσμος αηδιασε κ το δειχνει, δεν σας χωνευει κανεις φιλαθλος, ακομη κ οι δικοι σας εφυγαν,

  3. Δυστυχώς δεν είμαι απο την Κω αλλά αυτά που γίνονται εδω στο νησί απο την διαιτησία δεν γίνονται πουθενά. Όλες οι ομαδες έχουν προβλήματα και έρχονται σε κοντρα μετά μεταξύ τους..

  4. Δυστυχως αλλη μια φορα η διαιτησια απεδειξε οτι μπορει ανετα να καταστρεψει μια ομαδα. Στο σημερινο παιχνιδι ηταν καθαρα αλοιωση του αποτελεσματος. Αγαπητοι κυριοι διαιτητες καλο θα ηταν να μαθετε να σεβεστε τον κοπο των ποδοσφαιριστων και των παραγωντων των ομαδων του νησιου μας η σημερινη παρουσια των διαιτητων ηταν μονο ντροπη για το ποδοσφαιρο.

  5. Χαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ ξύλο μπράβο ρε μάγκες τις κεφαλου!!!! Σε Πιο έτος είπαμε βρισκόμαστε;

  6. Άντε για αποτυχημένε //////εσύ το μεροκάματο να πέρνεις και μην σε νοιαζει..Όλα ήταν υπέροχα..

  7. Για ποιες αηδιες μηλας κ Ανωνυμε και τι σας καναμε κατω δεν καταλαβα? Εισουν στο γηπεδο η εισουν αλου και λες τα δικα σου? Εσεις και ο προπονητης σας ξεκινησατε την κωμωδια στον πρωτο αγωνα και μηλατε? Η ΑΕ Κως οσο και να μην σας αρεσει οτι και να κανετε θα ειναι πρωταθλητρια.

  8. Κεφαλιανος . Ξεκολατε ρε δεν έχουμε με τους παίκτες τίποτα και καφέ πίνουνε μαζι μην ξεχνατε τι τραβάμε και εμείς από τα κοράκια!!!!!

  9. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΤ? ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

  10. Με την Κέφαλο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα τα κοράκια τα κανουν παντα αυτά και διχάζουν τις ομάδες

  11. Το μόνο που κάνετε Δίκαιος Κως και Κέφαλος είναι να σφαζεστε μεταξύ σας και να οφείλετε η Λέρος.

  12. Φιλε μου οπως ειναι τα πραγματα εδω μακαρι να βγει η Λερος που ειναι μια αξιολογη ομαδα μπας και ξυπνησουν καποιοι.

  13. λερος..τωρα σειρα σας…σας περιμενει κολαση στην κεφαλο…γιαυτα που κανατε στο πρωτο παιχνιδι..αυτοι σημερα εφεραν 4 περιπολικα..εσεις θα χρειαστειτε 8…

  14. Όποιος την έγραψε εκτίθεται, σας χάλασε που δεν διακόψαμε το παιχνίδι, είμαστε έξυπνοι οι Κεφαλιανοί και σας καταλάβαμε, όπως και οι κύριοι στην ΕΠΣΔ κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο και ο κόσμος σιχάθηκε. Κι εσύ Β…σε είχα σε εκτίμηση από τον Αντίμαχο, γράφεις βλακείες για γέλια στο FB, άσχετε.

  15. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ /////// ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 3-0 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 3-3 ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΕΠΟΠΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ, ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕ

  16. Δεν είδα το ματς αλλά ξέρω ότι αυτά θα γίνονται πάντα και στην κεφαλο και σε όλη την ΚΩ και παντού στην Ελλάδα βρισκόμαστε μήπως το θυμάστε αυτό???απλά δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο…και βγάζει ο καθένας στην κακία του εδώ μέσα….χωριάτες είμαστε όλοι εδώ στην ΚΩ πάρτε το χαμπάρι…εδώ δεν μπορούμε να τα βρούμε στην κοινωνική μας ζωή θα τα βρούμε στα υπόλοιπα???συγνωμη αλλά ειμαστε όλοι ζώα…

  17. Χωριάτες είμαστε όλοι σε αυτό το κωλονησο!!!!εδώ δεν μπορούμε να τα βρούμε στην κοινωνική μας ζωή θα τα βρούμε κάπου αλλού??δεν έχουμε τι να κάνουμε και βρίζουμε ο ένας τον άλλο (ζώα Ε ζωαααα)

  18. Κως αλλά όχι Κως για να ξέρεις επειδή είσαι άσχετος με το άθλημα επόπτης στην Πάτμο επεξε δικός μας φίλος διότι αυτο προβλέπετε απο τον κανονισμό οταν δεν υπάρχει άλλος επόπτης λόγο απαγορευτικου όσο για τον κόουτς της ΑΕ ΚΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ότι ειναι ο μοναδικός με τους περισσότερους τίτλους στο νησί και με θητεία σε παραπάνω κατηγορίες και επίσης και απο τους λίγους με UEFA A . Κατάλαβες ασχετε!!!!!!

  19. Η ΑΕ Κως θα ειναι στην Α του χρονου και εσεις θα παιζετε ποιο ανετα στην Β. Και εαν αυτο σας ενοχλει Περαστικα σας.

  20. Για τον προπονητη σας ασε γιατι παλι θα γελαει ο κοσμος, με τσαμποκαδες κ με προπυλακισμους στον εποπτη για να υποδειξει οτι του λες δεν εισαι προπονητης, γι»αυτη την κινηση και για ταλλα που γραφει ο φιλος δεν απαντας, εξυπνε εσυ, ο αρχιδιαιτητης της κω που εργαζεται; απαντα σε αυτο κ στα ερωτηματα του φιλου, οσο για το τι λεει ο κανονισμος για την πατμο βλημα λεει να υποδειξουν απο το γηπεδο φιλαθλο. Οχι παραγοντα μεχρι χθες,

  21. Εχει ρε μπαγλαμα το που δουλευει ο αρχιδιαιτητης?? Οσο για τον παταπανω που θες και απαντησεις αυτα σας ειπαν να λετε και αυτα λετε παπαγαλακια… οι υπολοιποι προπονητες δεν φωναζουν ρε ξυραφι??? Αυτα τα μυαλα εχετε και γι αυτο θα ειστε μια ζωη εκει που ειστε…το 3-3 στην καλυμνο ασχετοι εγινε γιατι οι ομαδα εχει ποδοσφαιριστες αρ@#$!α αλλα εσας σας συμφερει να λετε τα δικα σας.

  22. Xaxaxaxa deite pou katanthsate gia prwto fwra den sas euvoeise h dietisia k bgalate anakoinoseis k akoma asxoliste….toso polu sas ponese..ta paidia apo to prwto paixnidi pou ekanan oti ekanan k eipan osa hpan gt fwbontousan na paiksoun k to palikari me thn grabanta o koustoumatos sthn ekserda tou prwtou paixnidiou gt den eirthe ….oi athwes peristeres tis kw karakiozides….pou eferan ta mat xwris logo…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ