Απάντηση ΔΣ και Παικτών ΝΙΚΑΓΟΡΑ στην ΑΕ ΚΩ: Παίκτες της δική σας ομάδας επιτέθηκαν στον διαιτητή… (Για 1η φορά ΜΑΤ στο γήπεδο…)

20
2062

Απάντηση ΔΣ και Παικτών ΝΙΚΑΓΟΡΑ

Δυστυχώς κάποιοι δε μπορούν να δεχθούν το αυτονόητο, δηλαδή την ήττα τους σε ένα καθαρό παιχνίδι το οποίο η ομάδα μας έπαιξε μέσα στα όρια του αθλητικού γηπέδου.
Σε σχέση με την αναφορά στο διαιτητικό τρίο να υπενθυνίσουμε στην ομάδα της ΑΕ Κω ότι ήταν ο ίδιος που ειχε οριστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ των ομάδων μας, τότε προφανώς ήταν ικανός να διαιτητεύσει  έναν αγώνα και δεν υπήρξε κανένα παράπονο από την ομάδα σας.
Όσο για τα φαινόμενα τραμπουκισμού και απειλών από παίκτες της ομάδας μας, θα αναφέρουμε ότι υπήρξε ένα περιστατικό πριν την έναρξη του αγώνα που ασφαλώς καταδικάζουμε και στο οποίο πρυτάνευσε η λογική των ψυχραιμοτέρων και δόθηκε τέλος.  Αφορμή δε για το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν πρόσωπο της δικής σας ομάδας και η συμπεριφορά του.
Η παρουσία δε της αστυνομίας στο γήπεδο δε βοήθησε σε τίποτα και δε χρειάστηκε η συνδρομή της πάρα μονάχα κατά το τέλος του αγώνα όπου οι παίκτες της δικής σας ομάδας επιτέθηκαν στον διαιτητή και χρειάστηκε η συνοδεία της αστυνομικής δύναμης για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Θα αναφέρουμε βέβαια ότι προξένησε μεγάλη απορία στη Διοίκηση, τους παίκτες και το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο η παρουσία τόσο ισχυρής αστυνομικής δυνάμης και μάλιστα Ματ, πράγμα πρωτοφανές για όλο το νησί.
Τέλος να σας υπενθυνίσουμε ότι κάνεις μας δεν απείλησε τη σωματική ακεραιότητα της ομάδας σας και εννοείται ότι καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας την οποία ουδέποτε ασκήσαμε και δε θα επιτρέπαμε σε καμία περίπτωση, γι’αυτο και η ομάδα σας αποχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα από το γήπεδο.
Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Από την οικογένεια του Νικαγόρα.

Υ.Γ Ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί την οικογένεια του Νικαγόρα για το ήθος των παικτών που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Ευστάθιος Μαραγκός

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνωμη αλλα εαν εσεις θεωρειτε οτι εγινε καθαρο παιχνιδι τοτε κανετε λαθος… Η ταν καθαρη σφαγη απο πλευρα διαιτησιας με αλιωσει του αποτελεσματος. Η ΑΕ Κως ηταν πολυ ανωτερη ειδικα στο δευτερο ημιχρονο σε σχεση με την ομαδα σας που το μονο που εκαναν ηταν να κλαδευουν. εαν εσεις θεωρειτε οτι η διαιτησια ηταν σωστη τοτε σας ευχομαι να εχετε παρομοια τυχη σε μελοντικα παιχνιδια. Δεν ξερω τι εγινε στον πρωτο αγωνα εγω λεω αυτα που ετυχε να δω.

    • ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 2-0 ΦΥΛΑΣ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

  2. Ο Νικαγορας ειναι ιδεα, ειναι ιδιαιτερος, μοναδικος, καθαρος.Ισως η μοναδικη ομαδα της περιοχης μ αυτα τα χαρακτηριστικα.Δεν ζητα δεν χρειαζεται βοηθεια απο πουθενα.Τη δυναμη για να υπαρχει κ να πορευεται την αντλει απο τα παιδια κ τους ανθρωπους του τοπου του!

  3. Δεν εχω κατι με την ομαδα της κεφαλου και μπραβο τους για τη νικη, στον πρωτο αγωνα πραγματι δεν ξερω γιατι δεν τον ειδα, λεω αυτο που ειδα σημερα και ναι ειδα μια διαιτησια που με αυτον τον τροπο καταστρεφει τις ομαδες οποιες και να ειναι αυτες και ειναι αδικο γιατι σημερα ηταν η ΑΕ Κως αυριο θα ειναι αλλη ομαδα και εναι κριμα γιατι καποιοι ανθρωποι δουλευουν για αυτες τις ομαδες.

  4. λοιπον ακουστε ορισμενα πραγματα για να μπουν ολα στην θεση τους.
    απογορευεται να κρινεις ενα παιχνιδι ως μεμονομενο πρεπει να εχεις την εικονα και του πρωτου ματς. εκει εχασε ο νικαγορας και »εφαγε» ποδοσφαιτρικο ξυλο… κατι παρομοιο εγινε και τωρα. δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η αντιδραση… ΑΑΑ οι παιχτες τησ ενωσης, οι τσαμπουκαδες του 1ου γυρου γιατι δεν επαιζαν εχθες??? το ιδιο ξυλο φαγαμε και στην λερο… τους περιμενουμε…

  5. εχθες στις εξεδρες ειχε αντιμαχιτες, πυλιωτες και μαλλον πηγαιναν με το νικαγορα!!! πως γινεται??? ολοι να πηγαιναν με το νικαγορα??? φανταστειτε τοσα χρονια τι οργια εχετε κανει??? ετσι ειναι οταν καμια φορα αλλαζει το στατους, γινεται χαμος γιατι δεν ειστε συνιθισμενοι…

  6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΕΧΘΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ 10-16 ΕΤΩΝ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙΣΤΑΝ Η’ ΤΙΡΑΝΑΝ…
    ΥΓ .. μην φοβαστε ο νικαγορας δεν θα ανεβει… ο νικαγορας ειναι ιδεα. ειδα και τον παοκ πριν 2 χρονια που κερδισε στα χαρτια κ χεστηκε να ανεβει… τι να το κανω… ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!

  7. ευχαριστουμε τα ματ για την ομορφη παρουσια τους. αληθεια ρωτηστε τους που χρειαστηκαν???

  8. Γελοία ανακοίνωση
    Όποιος την έγραψε εκτίθεται, σας χάλασε που δεν διακόψαμε το παιχνίδι, είμαστε έξυπνοι οι Κεφαλιανοί και σας καταλάβαμε, όπως και οι κύριοι στην ΕΠΣΔ κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο και ο κόσμος σιχάθηκε. Κι εσύ Β….σε είχα σε εκτίμηση από τον Αντίμαχο, γράφεις βλακείες για γέλια στο FB, άσχετε.

  9. Για πια σφαγή λέτε κύριοι ; Για πια αδικία λέτε όταν όταν ο ίδιος ο Κύριος Αλεξούδης στην φάση του γκολ που σας ακυρώνει παραδέχεται όντως ότι είναι οφσάιντ την στιγμή που κάνει το ζέσταμα και βλέπει την φάση καθαρά. Για ποιό ήθος μιλάει όταν τώρα βγαίνει και γράφοντας επιστολές αναιρεί αυτά που όντως είπε σε μας,ή να πούμε το ότι σε κάθε φάση απευθυνόταν στον υποτυθέμενο προπονητή τους και του έλεγε με αυτούς τους παίχτες θες να πάρεις αποτέλεσμα ;Αυτό το ήθος διδάσκει ο Κύριος Αλεξούδης . Όσο για τα ματ που στο τέλος τελικα επρεπε να πρωστατευσει την διαιτησία απο τους Κύριους της ΑΕ ΚΩ οι οποίοι διδάσκουν ήθος όπως λένε ,τους χρειαζόμασταν εμείς στο πρώτο παιχνίδι για τα όσα έγινα στην φυσούνα πράγματα τα οποία δεν είδαν οί φίλαθλοι και δεν είναι στην θέση να κρίνουν και να γράφουν ότι γράφουν. Όσο για τους χωριάτες που συνεχίζεται να μας αποκαλείτε, μην ξεχνάτε ότι εξαρτάτε η Κως από εμάς σε πολλούς τομείς. Ήμαστε και θα ήμαστε χωριάτες αλλά ενωμένοι και περήφανοι γι αυτό που ήμαστε. Αγωνιζόμαστε για το χωριό μας χωρίς μισθούς και μισθοφόρους και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

    • Για πια επεισοδια μιλας στη φυσουνα αγαπητε?? Μηπως μηλας για αυτα που ξεκινησε ο προπονητης σας μαζι με εναν ποδοσφαιριστη σας που εβριζαν και προκαλουσαν για να δημιουργησουν επεισοδιο απο το πουθενα και με τον προεδροσας να φωναζει να φυγουν τα παιδια για να μην τα χτυπησουν οταν η ομαδα της αε κως ηταν ηδη στα αποδυτηρια και δεν ασχολουταν? Ειδες ποτε αγαπητε κυριε καποιον παραγωντα τηα αε κως να επιτηθετε και να βρυζει με χυδαιο τροπο οπως εκανε ο προεδρος σας και παραγωντας του σωματειουσας σε ποδοσφαιριστες της αε κως μεσα στα αποδυτηρια? Εαν ενοεις αυτα αγαπητε τοτε θα επρεπε να ντρεπεσε και να αφησετε τ παραμυθια οτι η αε κως εκανε μπουρδελο το πρωταθλημα. Η αε κως εχει αλαξει και δεν σας αρεσει… λυπαμαι

      • Φίλε μου καταρχήν δεν αναφέρθηκα σε κανένα μπουρδελο και δεν εβρισα κανένα. Από εδώ φαίνεται ποσο αλλάξατε. Βριζεις χωρίς λόγο. Στην φυσούνα αγαπητέ μου επειδή ήμουν εκεί τραβάνε παράγοντα μας και τον προπηλακίζουν. Τέλος πάντων προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα κλίμα δικαιολογώντας την ήττα κάτι που ο Νικαγορας δεν έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Όσο για το χειρουργείο το οποίο λέτε, για ρωτήστε τον Κύριο Αλεξουδη στην φάση του ακυρωθεν γκολ που βλέπει καθαρά και απευθυνόμενος προς εμάς παραδέχεται ότι όντως ήταν οφσάιντ, γιατί αναιρεί όσα είπε και τώρα μιλάτε για αδικίες. Ας μην φτάσουμε στο σημείο της ΑΕ ΚΩ με διαιτησία. Χρόνια τώρα !

      • Μακάρι να είχατε αλλάξει σαν νοοτροπία ομάδας. Έχετε παραμείνει μία από τα ίδια. Όταν κερδίζεται όλα μέλι γάλα, μόλις χάσετε ξεκινάτε ανακοινώσεις. Για ρωτήστε τον Κύριο Αλεξουδη πώς αναφέρθηκε στους παίχτες της ομάδος σας. Να σας πω επί λέξη απευθυνόμενος προς τον προπονητή σας στις καθυστερήσεις του αγώνα,του λέει ότι με αυτούς τους παίχτες θες να πάρεις αποτέλεσμα ; Και μετά λετε για όλους τους άλλους ;Φτιάξτε πρωτα το ήθος της ομάδος σας και ύστερα βλέπουμε τις υπόλοιπες ομάδες. Και πάλι φίλε μου δεν σε έβρισα να το θυμάσαι.

  10. …..Το παιχνιδι με εκανε πολλες φορες να νευριασω γιατι καταλαβαινα πως ο διαιτητης ηταν φοβισμενος και ετρεμαν τα χερια του!

  11. Mparmpa souli etreman ta xeria tou giati persi itan autos sto dikaios-kos pou esproxe tin ko me ton proponiti tis na tin pefti ston epopti. Auti ine i kos pou theli taxa o alexoudis na milisi gia ithos. Kanate ena nisi na ine apenanti stin pio istoriki omada tou nisiou k tin kanate tin pio dieftharmeni.

  12. Για ρωτήστε τον Πρόεδρο σας ποσο του στοίχισε το παιχνίδι και θα μάθετε πολλά !!!!!! Δυστυχώς το παιχνίδι παίζεται βρόμικα!!!!

  13. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ [ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ,ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ] Κ Ρ Ι Μ Α

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ