ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω: Κακή εμφάνιση την πιο ακατάλληλη στιγμή

0
892

Δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η αθηναϊκή ομάδα αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις ήταν πιο σοβαρή κα αποφασιστική στο γήπεδο και πέτυχε νίκη με καθαρό σκορ 3-0.

Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ το οποίο και έχασε στις λεπτομέρειες με 28-26. Από το σημείο αυτό και έπειτα δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αν και είχε ανάγκη τους βαθμούς περισσότερο από τον αντίπαλο. Η υποδοχή της ομάδας ήταν πολύ κακή για τα δύο σετ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό στην επίθεση. Έτσι ο Ιωνικός έπαιρνε από νωρίς διαφορές στο σκορ στο 2ο και 3ο σετ και κατάφερνε να διατηρείται εύκολα μπροστά μέχρι το τέλος.

Η ομάδα παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και προσδοκά την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο να καταφέρει αυτό που δεν έκανε την Κυριακή με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

Κως

Κυριακή 26-3-2017   14.30

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ-Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ 0-3 (26-28, 16-25, 13-25) σε 72’

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ,  ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ.

Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Νικηφορίδης) ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ, ΛΕΠΟΥΡΑΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ