Ο δρόμος πλέον για τη Β’ Εθνική έχει ανοίξει για τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ! (79-67 τον Κάδμο Θήβας)

1
1372

Έκαναν το καθήκον τους…

Ο δρόμος πλέον για τη Β’ Εθνική έχει ανοίξει για τα καλά και ο Ιπποκράτης Κω ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του! Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη κέρδισε με 79-67 τον Κάδμο Θήβας, με τους παίκτες του Ιπποκράτη να κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω, παρά τα πολλά προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Με κορυφαίους τους Ασημακόπουλο, Χρήστου (παίκτης- «αποκάλυψη» φέτος για τους Κώους) και Χρύση, ο Ιπποκράτης βελτίωσε την άμυνα του στο β’ ημίχρονο και πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, από την οποία ηττήθηκε στον α’ γύρο. Το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ (39-39 το ημίχρονο). Στο γ’ δεκάλεπτο, ο Ιπποκράτης έπαιξε εξαιρετική άμυνα (ο Κάδμος πέτυχε με το ζόρι 10 πόντους), ξέφυγε στο σκορ, με τη ψαλίδα να φτάνει ακόμη και στο +15 και έφτασε πανηγυρικά σε μία σπουδαία νίκη απ’ όλες τις απόψεις. Οι αθλητές του Ιπποκράτη έδωσαν και πάλι τη ψυχή τους και πλέον για να μπορέσει να υπάρχει… αύριο στην ομάδα, θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις, γιατί οι Κώοι τη νέα χρονιά θα παίζουν στη Β’ Εθνική, κι αυτό είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-21, 39-39(ημ.), 58-49, 79-67
Διαιτητές: Μακρόπουλος- Μαρινάκης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Κουκουράβας 7(2), Τρύπας 9(2), Χρήστου 14(2), Παπαδημητρίου 2, Ασημακόπουλος 19(1), Γκοράτσας 2, Χαρίσης 8, Χρύσης 18(1).
ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Αναστασίου): Σκεμπές 8(2), Πανταζής 5, Παπαδάκης 6(1), Γκρινιάρης 12, Νικολάου, Σιλβέστρου, Χαράτσης, Τσαπρούνης 12, Τσιριμώκος 12(4), Μπένος 4, Σπηλιωτόπουλος 8(2).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ