ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Στην Κω θα διεξαχθεί φέτος τον Ιούνιο το Final Four μπάσκετ με καρότσι. Μεγάλη ανταπόκριση Πολιτιστικών φορέων Κω στην συνάντηση με Κ. Διακογεωργίου

1
2000

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια ουσιαστική και παραγωγική πρώτη συνάντηση γνωριμίας είχαν οι Πολιτιστικοί Φορείς της Κω με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υπεύθυνο Πολιτισμού για την Δωδ/σο, Κάλλιστο Διακογεωργίου απόψε στο Επαρχείο Κω, παρουσία του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού και των Περιφερειακών συμβούλων Ν. Τσακίρη και Σ. Φρούντζα.

Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου ζήτησε από όλους τους φορείς να καταθέσουν αιτήματα χρηματοδότησης αφιλοκερδών δράσεων που υλοποιούν (οι οποίες είναι δηλαδή δωρεάν για το κοινό, χωρίς εισιτήριο), μιας και η Περιφέρεια διαθέτει σχετικό κονδύλι, ενώ μέχρι σήμερα ελάχιστοι φορείς της Κω υπέβαλαν σχετικί αίτημα.

Η είδηση της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση διεξαγωγής στην Κω,  του Final Four του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο μπάσκετ  με  καρότσι.  Μετά   από  συζητήσεις   του κ. Διακογεωργίου ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο με την πανελλήνια ομοσπονδία τους (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ), αποφασίσθηκε το φάνιαλ φορ να διεξαχθεί φέτος στην Κω από 15 έως 19 Ιουνίου (πέρσι είχε γίνει στη Ρόδο).

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ