FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY

0
965

Σχετικά με την πρόσκληση της UDINESE CALCIO SpA (Serie A) στον ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΣΑΒΒΑ, αθλητή του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ, μέσω της FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου MILOSAVLJEVIC GORAN (Football Talent & Management Agency) και ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ (Goalkeeper Performance) για το υψηλό επίπεδο εξειδικευμένης προπόνησης και τον επαγγελματισμό τους.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ, κ.ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία την οποία έχουμε,τον προπονητή του αθλητή,κ.JONOVIC SASA για την συμβολή του στη αγωνιστική του πρόοδο και τους γονείς του,για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της UDINESE CALCIO SpA (Serie A) για την πρόσκληση και την ανάληψη των εξόδων διαμονής και διατροφής αθλητή και συνοδού.
Για τον αθλητή μας,ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΣΑΒΒΑ,είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς.Η πρόσκληση του,στη διαδικασία αποκόμισης εμπειριών και παραστάσεων σε Ευρωπαϊκό πλέον Επίπεδο – αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς,πειθαρχίας,υπομονής και σεμνότητας – είναι το διαβατήριο για την περαιτέρω εξέλιξη του και μελλοντικές επιτυχίες.


PLOUMPIS MARIOS – Football Talent & Management Agency.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ