Ανδρέας Κιλιμάτος: Χρειάζονται θυσίες νεαρέ ποδοσφαιριστή

0
2974

Nεαρέ ποδοσφαιριστή μπορεί τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα. Εσύ μικρέ μου φίλε ποδοσφαιριστή όταν πας για ύπνο ονειρεύεσαι ότι κάποια μέρα θα γίνεις μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως αυτούς που βλέπεις στην τηλεόραση.

Αλλά το κακό είναι ότι βιάζεσαι και θέλεις να γίνουν όλα γρήγορα, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Εγώ θα σου πρότεινα να έχεις πάνω από όλα υπομονή και να προχωράς βήμα-βήμα. Στο σχολείο δεν έμαθες πρώτα το ωμέγα και μετά το άλφα. Αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή σου. Όλα θα πρέπει να γίνουν στην ώρα που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Εάν κάνεις τα παραπάνω θα βγεις κερδισμένος και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή και κυρίως στη ζωή την οποία ζούμε μια μόνο φορά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν είναι τα πάντα για σένα και κυρίως μπορεί να μην καθορίσει την υπόλοιπη ζωή σου.
-Για να πετύχεις σαν ποδοσφαιριστής όσα θέλεις και ονειρεύεσαι θα πρέπει να θυσιάσεις αρκετές προσωπικές απολαύσεις.
-Να είσαι αφοσιωμένος στον στόχο σου.
-Το ποδόσφαιρο δεν είναι η απλή προπόνηση και ο αγώνας το Σαββατοκύριακο. Είναι μια ιδέα, ένας διαφορετικός τρόπος ζωής. Όπως λέει ένα λαϊκό άσμα «τα ποτά και τα ξενύχτια κλείνουν… τα καλύτερα τα σπίτια».
-Για να γίνεις καλύτερος χρειάζεσαι σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή.
-Όσο περισσότερο ιδρώνεις στην προπόνηση τόσο καλύτερα θα αποδόσεις στον αγώνα. Επίσης η ατομική προπόνηση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου.
-Το θέμα δεν είναι να εργάζεσαι σκληρά, αλλά ποιοτικά.

Και για το τέλος θα πρέπει να έχεις καλά τυπωμένο στο μυαλό σου οτι το ποδόσφαιρο. Παίζεται με το μυαλό,με την καρδιά και μετά με τα πόδια. Μπορεί το πάθος να σου κερδίσει μερικά παιχνίδια αλλά η ψυχολογία θα σου κερδίσει τρόπαια. Ελπίζω μικρέ μου φίλε με αυτά τα λόγια να σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο. Εφάρμοσε αυτά και τα υπόλοιπα τα λέμε στην πορεία.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο
Ανδρέας Κιλιμάτος

ΠΗΓΗsportotal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ