Οι μαθητές της Κω αποτυπώνουν μήνυμα ζωής & αθλητισμού στην αφίσα του Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο (Pics)

1
1657

ΘΕΜΑ : “ Οι μαθητές της Κω αποτυπώνουν το μήνυμα της ζωής και του αθλητισμού στην αφίσα του Final Four του μπάσκετ με αμαξίδιο ”

H αφίσα και το λογότυπο του Final Four του μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Κω από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου, δημιουργήθηκε από παιδιά δημοτικών και γυμνασίων της Κω στα πλαίσια ενός μικρού διαγωνισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Final Four συνεδρίασε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Κω και επέλεξε τη ζωγραφιά της Ζαφείρας Παναγιώτου, η οποία θα αποτυπωθεί στις αφίσες αλλά και τις προσκλήσεις της διοργάνωσης.

Αυτό δεν μειώνει και την εξαιρετική προσπάθεια των άλλων παιδιών που οι ζωγραφιές τους διακρίθηκαν όπως της Εμμανουέλας Αγραφιώτη, από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου, της Ευγενίας Γιάννου από το Γυμνάσιο Αντιμάχειας, του Γιώργου Γκουτελίτσα από το 2° Δημοτικό Σχολείο Κω και της Στεργίας Δρόσου από το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου.

Στη συνάντηση των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα, με στόχο την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων ενώ η Επιτροπή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στα ξενοδοχεία KIPRIOTIS HOTEL και ATLANTIS HOTEL που θα καλύψουν τη διαμονή των αθλητών.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Χαδούλης, αναφερόμενος στη διοργάνωση, δήλωσε:

‘’ Η Κως θα διοργανώσει ένα άψογο από κάθε πλευρά final four.

Επιλέξαμε η αφίσα και το λογότυπο της διοργάνωσης να προκύψει μέσα από τις ζωγραφιές παιδιών των δημοτικών και των γυμνασίων του νησιού μας.

Γιατί μόνο τα παιδιά μπορούν να αποτυπώσουν με τον πιο αγνό αλλά και δυναμικό τρόπο το μήνυμα της ζωής και του αθλητισμού.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ