Σ. Ευθυμίου (Διγενής): «Σε αυτή την φωτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι το γκολ του Διγενή δεν είναι οφσάιντ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

5
4671

Εκ μέρους του Διγενή ο κ. Σάββας Ευθυμίου μας έστειλε την παρακάτω φώρο (στιγμιότυπο) όπου φαίνεται ξεκάθαρα -όπως σημειώνει- το γκολ του Διγενή καθώς «πριν γίνει το γέμισμα παίκτης των γηπεδούχων πατάει τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, καλύπτοντας ξεκάθαρα τον σκόρερ» (στο 2:34 λεπτό του βίντεο από το giafkasports.gr):

Από την πλευρά της ΑΕ Κως πάντως επισημαίνεται ότι από την αρχή της φάσης (στο 2:01) λεπτό του ίδιου βίντεο (με τις φωνές του κόσμου που το επισημαίνουν) φαίνεται ξεκάθαρα: Το επιθετικό φάουλ του παίκτη που στη συνέχεια σκοράρει σε αμυντικό της Κω (στο 2:06), ενώ στο 2:12 (στο χτύπημα της μπάλας) φαίνεται ξεκάθαρα το οφσάιντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ Η ΚΩΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ. ΗΤΑΝ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ – ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ XSPORT, KAI ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. Ο ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΑΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΣΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    Η ΑΝΟΔΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ 1ου ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ.

    • εάν δεις τη καλα ο εκτεθειμένος επηρεασε την φάση διότι η μπάλα πήγενε προς το μέρος του και εκεί εμπόδισε τον αμυντικό που πήγενε στην μπάλα, διαφορετικά ο αλλος ποδοσφαιριστης που κάνει το σουτ δέν θα είχε προλάβει διότι ο αμυντικός θα είχε καλύψει. Το οφάιτ έπρεπε να το είχε σφυρίξει με το ξεκίνημα της φάσης.

  2. Το έγκλημα είχε νεκρό….πριν τα χειρουργεία. ο νοων νοητό. Σε όλο αυτο το στήσιμο μια λέξη υπάρχει ΞΕΦΤΙΛΑ.

  3. Στον φίλο ανώνυμο. πριν το καθαρό γκολ το τρίο άλλαξε; Δεν ειδε κανένας τους το φαουλ το επιθετικό μεσα στην περιοχή που έγινε και είδη θα έπρεπε να το ειχε λήξει….αλλά άφησαν την φάση να εξεληχθη όπως και πολλές άλλες μέχρι που έφτασαν στο σημείο να βγάζουν κίτρινη για καθυστέρηση στον τερματοφύλακα και αμυντικό για να παίξουν πιο γρήγορα και ολα αυτα στο 94 κ μετά .Αυτό δεν λέγετε έγκλημα….λέγετε ξύρισμα με βαμβάκι. Τα φιλιά μου και πολύ ασχοληθήκαμε .Και οσο για το παιχνίδι με τον Ευκλη αλιως ειναι να είσε πρωτος με 3 βαθμούς και ακομα πιο αλιως με τον καλύτερο επιθετικο που και αυτόν στον ξύρισαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ