«Καθάρισε» στο τέλος ο Ιπποκράτης!

3
1047
Ο Ιπποκράτης Κω δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τον Άρη Νικαίας (72-64) στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν!

Το καθήκον του το έκανε και με το παραπάνω… Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, εντούτοις ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε με 72-64 τον Άρη Νικαίας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς (λίγος ο κόσμος που έδωσε το »παρών»), με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κώστα Χαρίση και παίρνοντας βοήθειες στο σκοράρισμα από τους Χρύση, Ασημακόπουλο, Χρήστου και Τρύπα, η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη αποχαιρέτισε με νίκη τους Κώους φιλάθλους. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, με τους Νικαιώτες να κάνουν δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων χάρη κυρίως στην επιβλητική παρουσία του Καρυπίδη. Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου όμως, ο Ιπποκράτης Κω έκανε ένα ξέσπασμα, ξέφυγε στο σκορ και συντήρησε μέχρι το τέλος τη διαφορά 7-9 πόντων που είχε, κατακτώντας μία ακόμη νίκη. Στο φινάλε της χρονιάς και συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή, οι Κώοι θα παίξουν στο «Βαρδινογιάννειο» με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-19, 36-37(ημ.), 56-52, 72-64
Διαιτητές: Ντάνος- Τσάμης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χρήστου 10, Κουκουράβας 1, Καπλανίδης, Τρύπας 9(3), Παπαδημητρίου 3(1), Ασημακόπουλος 15(1), Γκοράτσας, Χαρίσης 19, Χρύσης 15.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ζερβουλάκος): Γεωργουσόπουλος, Καρβούνης 4, Σκιαθίτης 8(1), Θαλασσινός, Κόλλιας 6, Στέφος 9, Δρίβας 3(1), Αντωνούσος 9(1), Καρυπίδης 25(1).

ΠΗΓΗ12sports.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλος ένας αγώνας, άλλη μία νίκη για την ομάδα μας! Γι΄ αυτά τα παιδιά που μας έκαναν να χαιρόμαστε και να θέλουμε να θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τους στηρίζουμε όπως μπορούμε… Σας ευχαριστούμε βρε παιδιά! Πραγματικά σας ευχαριστούμε! Αλλά θα πω και κάτι άλλο… Απαράδεκτη η απουσία της δημοτικής αρχής στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας, στον τελευταίο αγώνα μίας προσπάθειας που σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική! Απαράδεκτη η απουσία ανθρώπων (δεν αναφέρομαι μόνο στους… τοπικούς άρχοντες) που προτίμησαν… τον φραπέ και την παραλία αντί το να δώσουν την στήριξή τους σ΄ αυτήν την προσπάθεια! Δεν βαριέστε… Αυτοί έχασαν… Και πάλι μπράβο σας παιδιά!!!

  2. Άλλος ένας αγώνας που κατέληξε σε νίκη!!! Μία προσπάθεια που οδήγησε στην άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική! Μπράβο σας παιδιά που μας κάνατε χαρούμενους και περήφανους!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!! Να πούμε όμως και κάτι άλλο… Απαράδεκτη η απουσία της Δημοτικής Αρχής από τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας της ομάδας μας!!! Απαράδεκτη απουσία πολλών (και δεν εννοώ μόνο τους…δημοτικούς άρχοντες) που προτίμησαν … τον φραπέ και τις παραλίες αντί να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας και την προσπάθειά της… Κρίμα… Δεν πειράζει όμως… Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτοί έχασαν… Και πάλι ευχαριστούμε παιδιά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ