Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ορεινής Ποδηλασίας στην Κω! (Pics)

0
1676

prwtathlitis-podhlasias05 prwtathlitis-podhlasias04 protathlitis-podhlasias01 protathlitis-podhlasias02 prwtathlitis-podhlasias01 prwtathlitis-podhlasias03 prwtathlitis-podhlasias02

Ο Παγκοσμιος Πρωταθλητης Ορεινης Ποδηλασιας στην ΚΩ
Με Μεγαλη μας Χαρα και Τιμη θα φιλοξενησουμε στο νησι μας απο τις 7/10/2016 εως τις 14/10/2016 τον Παγκοσμιο Πρωταθλητη ΜΤΒ Marathon και 16 συνεχομενες φορες Πρωταθλητη Ελλαδος Περικλη Ηλια.
Μετα απο προσκληση του Δημητρη Καπατσωρη και με την ευγενικη χορηγια του Μανωλη Χριστοδουλιδη ιδιοκτητη του Gaia Garden Hotel οπου θα γινει η διαμονη του Πρωταθλητη μας, θα βρεθει για πρωτη φορα στο νησι της Κω για να ξεκινησει απο εδω την προετοιμασια του για την νεα χρονια.
Ο Παγκοσμιος Πρωταθλητης μας, τρεχει στην Ιταλικη Ομαδα Team Protek by Marconi και συγκαταλεγετε μεσα στους κορυφαιους 10 ποδηλατες στον Κοσμο στο MTB Marathon.
Θα θελαμε να ευχαριστησουμε και το Body ‘n’ Soul Spa Health & Fitness Club (Kos Hotel) για την ευγενικη του χορηγια, στην παραχωριση της αιθουσας του γυμναστηριου ωστε κατα την παραμονη του Περικλη Ηλια στην Κω να μπορει να γυμναζεται εκει.

prwtathlitis-podhlasias05

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ