FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY: ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

0
613

Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY ,συγχαίρει την ομάδα του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ  για την άνοδο της στην Α΄ Κατηγορία  Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα τους ποδοσφαιριστές ,τον προπονητή κ. JONOVIC SASA, τον πρόεδρο κ. ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ , το Διοικητικό Συμβούλιο  και όλους  όσους πίστεψαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς από την πλευρά μας – στα πλαίσια της συνεργασίας μας  –  έχοντας τη δυνατότητα και θέλοντας να συμβάλλουμε  σε αυτήν την προσπάθεια ανάπτυξης, ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ:

  • Αναδιάρθρωση  Ακαδημιών με τη δημιουργία τμήματος  DIGENIS ELITE ACADEMY”.
  • Αναδιάρθρωση  Εφηβικού τμήματος με συμμετοχή του στην Γ΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου, με την επωνυμία  Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ 2017”.
  • Αξιοποίηση των προπονητών του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ,με συμμετοχή τους σε Επιμορφωτικά Σεμινάρια ευρωπαϊκών συλλόγων που συνεργαζόμαστε σε Σερβία, Αγγλία, Αυστρία, Ελβετία, αναγνωρισμένα από την UEFA.
  • Ισχυροποίηση του BRAND NAME, μέσω συμμετοχής της ομάδας του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ σε στρατηγικές  και προγράμματα  MARKETING – ευρωπαϊκών συλλόγων που  συνεργαζόμαστε – το  MARKET VALUE DEVELOPMENT”.
  • Δυνατότητα  ετήσιου δανεισμού  ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων του  ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ στον Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ, έχοντας πλέον τη σύμφωνη γνώμη και έγκριση των ιθυνόντων του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.
  • Παράλληλα με τη συνέχιση του  YEARLY TRAINING CAMP, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ (με νεώτερη ανακοίνωση μας τις επόμενες ημέρες), αλλά και  μέσω του τμήματος DIGENIS ELITE ACADEMY”, οι αθλητές που θα επιλέγονται, θα εντάσσονται  στο “YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM”, αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές  όπως ο Τζουανάκης Σάββας ,για τον οποίο βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με ευρωπαϊκό σύλλογο.

 

Σκοπός της FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY είναι πλέον η σταθερότητα, η αναγνωρισιμότητα και ισχυροποίηση του   CLUB and PLAYERS PROFILE”,σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά  στάνταρντ και  πρότυπα της εταιρείας μας.

Πρακτικές και νοοτροπίες  όπως περιοδείες  προπονητών και παικτών από ομάδα σε ομάδα, ανακοινώσεις διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση, περιοδείες ανήλικων και ανέτοιμων αθλητών ανά την Ελληνική Επικράτεια και όχι μόνο και πραγματοποίηση CAMP εισπρακτικού χαρακτήρα, μας  βρίσκουν κάθετα αντίθετους και μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.

PLOUMPIS MARIOS – Football Talent & Management Agency.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ