ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ O Audie Norris παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο! Θερμά χειροκροτήματα στα παιδιά του ΓΣ Δωδεκάνησος για το… μάθημα ζωής!

1
3529

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Παράδειγμα προς μίμηση, με τεράστια δύναμη ψυχής τα παιδιά του Γ.Σ. Δωδεκάνησος έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν σήμερα δεύτερη μέρα του camp με τον μεγάλο διεθνή παίκτη του NBA Audie Norris.  

Kορυφαία στιγμή, όταν ο Audie Norris ακολουθώντας το παράδειγμα του Α. Ασημακόπουλου κάθισε σε αναπηρικό αμαξίδιο παίζοντας μαζί τους μπάσκετ και παραδίδοντας σε όλους μας (όχι μόνο στα παιδιά του camp) , ένα εξαιρετικό μάθημα ζωής και ισότητας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Ιδιαίτερα σημαντική και η παρότρυνση του Α. Ασημακόπουλου προς όλους μας να μην σταθμεύουμε στις θέσεις των αναπήρων (ΒΙΝΤΕΟ).

Τα παιδιά του Γ.Σ. Δωδεκάνησος εξήγησαν τους κανονισμούς και τα ισχύοντας για τους αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο και κάλεσαν τον κόσμο να είναι στο κλειστό γυμναστήριο την επόμενη Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Final 4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που θα γίνεται φέτος στην Κω και να τους στηρίξουν.

 

 

 

Το θερμό χειροκρότημα των παιδιών αλλά και του Audie Norris απέσπασε επίσης ο δικός μας Αντώνης Αφσαρίδης στην ειδική παρουσίαση που του έκαναν οι διοργανωτές του camp, Κ. Χαρίσης και Α. Ασημακόπουλος (BINTEO).

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ