Συγχαρητήρια επιστολή Θ. Σταματάκη & Συνάντηση για διαφημιστικά πλαίσια

1
404
ΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια Επιστολή Προέδρου Επιτροπής Αθλητισμού Κω»
Αγαπητά παιδιά  , προπονητές και συνοδοί του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω ,του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω και του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ
Οι επιδόσεις σας στους 28ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στην Καλλονή της Λέσβου με την κατάκτηση πολλών μεταλλίων και καλών θέσεων σε πολλά αγωνίσματα, έκανε όλους τους Κώους και τους Δωδεκανήσιους   υπερήφανους για μια ακόμη φορά.
Η θέλησή σας, το πάθος σας, η αγωνιστικότητα του φρονήματος που σας διακρίνουν, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά του Νομού μας, που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Παρά τις δυσκολίες που περνά ο ελληνικός αθλητισμός, αποδείξατε , πόσα μπορεί να καταφέρει, όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του.
Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σας στον στίβο θα είναι λαμπρό, χάρη στην ισχυρή σας θέληση και στην αγάπη σας στον αθλητισμό.
Με την ευχή και την προσδοκία να σας δούμε και με πολλά χρυσά μετάλλια.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Αθλητισμού Δήμου Κω
Αθανάσιος Γ. Σταματάκης
ΘΕΜΑ: «Συνάντηση για κατάθεση προτάσεων για Διαφημιστικά πλαίσια -Πινακίδες εντός του Νέου Σταδίου Ανταγόρας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17».
Σας προσκαλούμε , στην συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΔΟΠΑΒΣ Κω στο Δημοτικό Αθλητικό Πολύκεντρο , προκειμένου να μας καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις και τους χορηγούς σας  για να καθορίσουμε το πλαίσιο λειτουργίας των Διαφημιστικών Πινακίδων  στο Νέο Στάδιο « ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Με ιδιαίτερη τιμή ,
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Αθλητισμού Δήμου Κω
Αθανάσιος Γ. Σταματάκης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ