Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ του ΕΥΔΑΜΟΥ, γιορτάζει την ΄΄ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ¨pics – video (ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ)

0
1536

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ του συλλόγου ΕΥΔΑΜΟΣ, γιορτάζει την ΄΄ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ¨video

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ του συλλόγου μας, γιορτάζοντας την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με τον Δ.Ο.ΠΑ.Β.Σ Κω , διοργάνωσε σήμερα Κυριακή  09 Οκτωβρίου 2016 τα « KIDS ATHLETICS» για παιδιά από 05 έως 11 ετών.
Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  σε συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους Στίβου , έχει συμφωνήσει για την εφαρμογή ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος στην Ελλάδα, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Έχει ως στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού, στα πλαίσια του αναλυτικού εκπαιδευτικού προγράμματος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Βασικός άξονας δράσης, με τη συνδρομή και της ΙΑΑF, αποτελεί το πρόγραμμα Kids’ Athletics και στα πλαίσια του προγραμματισμού που έχει κάνει η IAAF για το Kids’ Athletics, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει επιλεγεί ως μία από τις Ομοσπονδίες στις χώρες υψηλού βαθμού προτεραιότητας, που έχει τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση αυτού του έργου.
Η συμμετοχή σήμερα  των 125 παιδιών στα αγωνίσματα που ήταν ενταγμένα στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Kids Athletics γέμισε με χαρά και ελπίδα τις καρδιές όσων παρευρέθησαν  στην Πλατεία Καζούλη (Μουσείο ). Όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν σε όλα τα είδη  των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού χωρίς ανταγωνισμό και το άγχος της νίκης-διάκρισης.
Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ένα πρόγραμμα επίδειξης απλώς, αλλά ένα σημαντικό όπλο στα χέρια μας, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, όπου και προπονητικά το τοπίο είναι συγκεχυμένο, ώστε να μπορέσουμε ουσιαστικά να παρέμβουμε, να οδηγήσουμε το παιδί στο στίβο αλλά να το κρατήσουμε εκεί μέχρι και την ηλικία που θα αρχίσει πλέον να μπαίνει σε «αγωνιστική δράση»
Μετά το τέλος της σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης  απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και τα οποία μαζί με τους γονείς τους έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
Βίωσαν την ανεκτίμητη εμπειρία που προσφέρει ο Κλασικός Αθλητισμός στον Άνθρωπο. Παιδιά και γονείς ζήτησαν την επανάληψη της αθλητικής εκδήλωσης το συντομότερο δυνατόν.
Εμείς σαν ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ τους υποσχόμαστε ότι ,θα πραγματοποιούμε τέτοιες σημαντικές, για τα παιδιά μας , αθλητικές δράσεις.
Ευχαριστούμε για την στήριξη και για την υλοποίηση των Kids Athletics:
1. Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη.
2. Τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη.
3. Τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ Κω.
4. Την Δημοτική Αστυνομία για την οριοθέτηση και ασφάλιση του χώρου.
5. Όλα τα Μ.Μ.Ε και τους δημοσιογράφους για την άψογη κάλυψη όλων των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.
Με ιδιαίτερη τιμή ,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩΠηγή: dhras.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ