ΣΤΗΝ Α2 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΟΡΑ!! …Πολύ σκληρές για να… πεθάνουν! (Φτάνουν απόψε Κω εν μέσω πανηγυρισμών)

2
1777

Φτάνουν απόψε Κω αεροπορικώς εν μέσω πανηγυρισμών

Ήταν πολύ σκληρές για να… πεθάνουν!

Ο Ανταγόρας Κω φέτος αποτελεί το τρανό παράδειγμα, της καρδιάς, των ψυχικών δυνάμεων και του πείσματος, αποδεικνύοντας ότι τα κορίτσια ήταν πολύ σκληρά για να πεθάνουν!

Αυτό που έκανε φέτος ο Ανταγόρας Κω, θέλει… «καρδιά και άντερα»! Προσωπικά ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι αυτή η ομάδα με την προσθήκη της Μάγδας Καραμπατζάκη θα ανέβαινε στις εθνικές κατηγορίες, κατακτώντας με… περίπατο το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Η μεγάλη μαγκιά όμως είναι άλλη για τον Ανταγόρα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να φεύγεις σχεδόν ως κυνηγημένος από ένα άλλο σωματείο (Ιπποκράτης), να δημιουργείς κάτι νέο, να πείθεις ένα ανενεργό σωματείο να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ και με το… «καλημέρα» να πετυχαίνεις. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας πιστώνεται τόσο στην Ελένη Δρεττάκη και στον Γιάννη Παπούλη, για την υπομονή, το κουράγιο και τις αντοχές τους. Πέρασαν πολλά, αλλά ρε γαμώτο δεν μπορεί να μην τους αναγνωρίσει κανείς ότι αυτό που έκαναν ήθελε ψυχική δύναμη, αντοχή και… πείσμα. Και όλα αυτά τους περίσσευαν. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να πείσεις όλα αυτά απογοητευμένα κορίτσια, με όσα είχαν βιώσει να ασχοληθούν ξανά σοβαρά και να κάνουν μία προσπάθεια από την αρχή; Πολύ δύσκολο…  Ο Ανταγόρας φέτος ήταν η καλύτερη από τις 9 πρωταθλήτριες ομάδες του νότου, συμμετείχε στον πιο δύσκολο όμιλο, έκανε το 4 στα 4 και τη νέα χρονιά θα παίζει στην Α2. Με νωπές ακόμη τις πληγές των προηγούμενων ετών, τα κορίτσια απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληρά για να… πεθάνουν. Και το έδειξαν από την αρχή της χρονιάς. Η Ελένη Δρεττάκη, ως υπεύθυνη στη διοίκηση και αθλήτρια, όλα τα κορίτσια και φυσικά ο «ήρωας» Γιάννης Παπούλης. Ο Κώος προπονητής ήταν εκεί, παρά την πίκρα του από την καθοδική πορεία του Ιπποκράτη, «έχτισε» κάτι καινούργιο, το πήγε στην Α2 και τα καλύτερα έπονται. Μία νέα ημέρα ξημέρωσε ξανά για το κωακό γυναικείο μπάσκετ και τώρα ο Ανταγόρας καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος της ιστορίας του και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε αυτή η ομάδα να μακροημερεύσει αλλά και γιατί όχι να ανέβει στην Α1 Γυναικών, εκεί όπου οι ίδιες αθλήτριες έγραψαν  ιστορία πριν από λίγα χρόνια ως… Ιπποκράτης. Η ιστορία δείχνει ότι οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται με μεράκι, καρδιά, ψυχικά αποθέματα και στέρεες βάσεις.

 

Μάκης Δούβαλης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 4.500,00
    ΚΩΣ, 20/06/2017 Ο ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
    Αθεώρητο από το Ελεγκτικό Συνέδριο, βάσει του π.δ. 136/2011
    O παρακάτω υπογεγραµµένος ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» µε Α.∆.Τ:__________________ έλαβα τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια ΕΥΡΩ (4.500,00)

    Έξοδα ενηµέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων της επιχείρησης – ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

  2. Κορίτσια συγχαρητήρια. Έχετε δύναμη, μεράκι, και μαζί μεσας πιστεύουμε και εμείς ο κόσμος τού νησιού οτι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Μην ξεχνάμε οτι το γυναικείο μπάσκετ στο νησί το ξεκίνησε ο ανταγορας δεκαετία τού 80 με 90. Ελένη συνεχεισε εσύ με τα κορίτσια το όνειρο του τότε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.