ΔΕΙΤΕ Επιτυχίες Αθλητών μας στο 30ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ 2017

2
2070
« 30ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ 2017»
 
Διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική επιτυχία το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών στο Στάδιο Αλκαζάρ στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Λάρισας.
Το Πρωτάθλημα διοργάνωσε ο ΣΥ.ΒΑ.Σ Λάρισας , υπό την Αιγίδα της Ο.Ε.Β.Α.Σ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.
 
Συνολικά 400 Αθλητές και Αθλήτριες αγωνίστηκαν μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι , αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν και πραγματικά όλοι Βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε θερμοκρασίες Σαχάρας , τότε δεν είναι υπερβολή να μιλάμε για Θρίαμβο….οι Βετεράνοι έκαναν την Υπέρβαση στις ανθρώπινες δυνατότητες!!
Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» συμμετείχε με έξι αθλητές και οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, το αθλητικό τους ήθος και τις επιδόσεις τους, στην μεγάλη αυτή Πανελλήνια Αθλητική Διοργάνωση Στίβου, τον Κλασικό Αθλητισμό της Δωδεκανήσου. Μαζί σε αυτή την προσπάθεια και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Ρόδου.
 
      ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
 
  1. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Η Σημαία του Συλλόγου μας . Χρυσό μετάλλιο στα 100μ και 200μ. Κατηγορία Α85
  2. Γιάννης Αγγελακόπουλος: Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν και Χάλκινο στο μήκος. Κατηγορία Α35.
  3. Γεώργιος Χριστοφίδης: Χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία και 4η Θέση στον ακοντισμό. Κατηγορία Α40.
  4. Νικόλαος Χατζηνικολάου: Χρυσό μετάλλιο στα 100μ.Κατηγορία Μ50.
  5. Κωνσταντίνος Κατσαούνης: Ασημένιο μετάλλιο στην σφυροβολία και Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό. Κατηγορία Α45.
  6. Στέργιος Χατζηστέργου: Ασημένιο μετάλλιο στα 400μ και Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Κατηγορία Α45.
Συγχαίρουμε την πολύ καλή φίλη μας και συναθλήτρια Μάγδα Ροΐλιδου από την Ρόδο μας , για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στην σφαιροβολία με νέο βαλκανικό ρεκόρ και του Χρυσού μεταλλίου στην δισκοβολία. Κατηγορία Γ65.
 
Εκ μέρους όλων των αθλητών , αθλητριών και μελών του Δ/Σ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Μανώλη Ζερβό προκειμένου οι βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες να πραγματοποιούν απρόσκοπτα τις προπονήσεις τους.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Κω και της Δωδεκανήσου που με άριστο επαγγελματισμό αναδεικνύουν όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δωδεκανήσιους για την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν σε όλους τους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες.

  Οι συμμετοχές των Αθλητών μας στο « Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Λάρισα 2017» ,αφιερώθηκαν στην μνήμη όλων των φίλων συναθλητών και συναθλητριών από όλη την Ελλάδα που έφυγαν απρόσμενα από την ζωή.

                                                                             Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
                                                                       Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»
 
                                                                                             Ο Πρόεδρος
                                                                                  Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΝ . ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ