Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Κω με Δ. Γερογιάννη (15 ευρώ το εισιτήριο)- Παρασκευή 28 Ιουλίου στο νέο στάδιο Ανταγόρας

0
1501

Το νησί μας δοκιμάστηκε και άντεξε έναν μεγάλο σεισμό που άφησε τα σημάδια του σε όλους μας με διαφορετικό τρόπο.

Η επόμενη μέρα όμως μας βρήκε όλους έτοιμους να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά και να δουλεύουμε για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές. Κυρίως όμως αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να μεταδώσουμε το ίδιο και στους επισκέπτες μας. Μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να δείξουμε και στους εκτός Κω ότι η καθημερινότητα και η ζωή στο νησί μας συνεχίζετε.

Με αυτές τις σκέψεις ο σύλλογος μας ενώ αρχικά μας είχε προταθεί να αναβάλουμε την συναυλία με την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ αρνηθήκαμε και αποφασίσαμε να γίνει κανονικά την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο γήπεδο ΝΕΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑ όπως ήταν αρχικά ο προγραμματισμός. Σκοπός της απόφασης μας παρά τον κίνδυνο να υποστούμε οικονομική ζημιά ήταν να δείξουμε σε όλους ότι στην Κω δεν χρειάζεται να αναβληθεί τίποτα και δεν χρειάζεται να αλλάζουμε τον σχεδιασμό μας για κάτι που έγινε <<χθες>>.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την συναυλία μας στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους ότι η Κως συνεχίζει να είναι ένα νησί που ζει σε κανονικούς ρυθμούς και κανένας δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Για να διευκολύνουμε όλους όσους θέλουν να έρθουν στην συναυλία αποφασίσαμε η τιμή εισιτηρίου να είναι 15 ευρώ ( από 20 ευρώ) και στην είσοδο του γηπέδου όπως και στην προπώληση.

Σημεία προπώλησης για την συναυλία :

  1. BOGART ( TESSORO CAFÉ)
  2. GLOBAL CAFÉ
  3. LOCKER ( ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ)
  4. ΣΙΝΕ ΟΡΦΕΑΣ ( ΘΕΡΙΝΟΣ – ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ )
  5. KOS AKTIS HOTEL
  6. ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ( ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΗΣ – ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΑΛΑΘΡΗ)
  7. ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΦΕ ( ΖΗΠΑΡΙ )
  8. ROI MAT ( ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ )
  9. ΚΟΧΥΛΑΡΙ ( ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΚΕΦΑΛΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ