ΔΙ.ΑΣ: Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει (pics)

0
1062

Ξεκίνησε σήμερα στο γήπεδο Ζηπαρίου η προετοιμασία της ομάδας που προέκυψε απ’ την ένωση Αντίμαχου και Α.Ο Δικαίου, δηλαδή ο ΔΙ.ΑΣ με όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση βρέθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (έλειπαν δικαιολογημένα κάποια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) όπως επίσης και αρκετά άτομα απ’ το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ο Στάθης Γκουντελίτσας καλωσόρισε όλους τους παίκτες , και εκ μέρους του συνεργάτη του Γιώργου Σταμάτη που βρίσκεται εκτός νησιού και θέλησε να τους εξηγήσει πως θα κυλήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. Τους ζήτησε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, να υπάρχει ένα καλό κλίμα αφού μαζί θα περάσουν όλη την χρονιά και είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας ομάδας ενώ τους τόνισε ότι στόχος του συλλόγου είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τους καλύτερους ηλεκτρολύτες της αγοράς πατήστε εδώ

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Θοδωρής Πάχος που ευχήθηκε καλή χρονιά προσωπικά σε έναν έναν απ’ τους ποδοσφαιριστές και είπε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους σε ότι και αν χρειαστούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ