Φιλίνος,το συνώνυμο του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Κω

0
1106

Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος «Φιλίνος», μετά από δεκατρία χρόνια εμπειρία στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου επενδύει στο αύριο της ομάδας. Μαζί για να μάθουμε στα κορίτσια μας τα οφέλη του αθλητισμού μέσα από το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Δημιουργούμε την ακαδημία της ομάδας.

Θα ξεκινήσουμε με κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου. Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος με σεβασμό στην παιδαγωγική σημασία μίας ακαδημίας καλεί όλα τα κορίτσια του νησιού μας που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να  παρευρεθούν σε συνάντηση που θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00 με 13:00, στα γραφεία του συλλόγου (στο Νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ) με σκοπό την ενημέρωση και την γνωριμία για την λειτουργία των τμημάτων της ακαδημίας μας και το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς. Τα κορίτσια θα μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και ανάλογα με την εξέλιξη τους θα προωθούνται στην μεγάλη ομάδα. Θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν παιχνίδια με άλλες ακαδημίες.

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στους:

  • Υπεύθυνος της Ακαδημίας θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Κω κ. Βασίλης Χατζηπαυλής, τηλ. 6932472915

  • Τεχνικός Διευθυντής ο κ. Τάκης Αραβανής, τηλ. 6940573276

  • Προπονήτριες οι κυρίες Ελένη Μαμουζέλου τηλ. 6948487989 και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Δήμητρα Αυγούλη με Επιστημονικό συνεργάτη τον προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Τσαφαρίδη κατόχου διπλώματος UEFA A.

  • Υποστήριξη ακαδημίας ο κ. Μιχάλης Κιάρης τηλ. 6977083684

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ