ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Οι πολίτες της Κω βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Σχέδιο, διεκδίκηση και ενότητα για να κάνουμε το νησί μας πιο όμορφο

19
806

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Οι πολίτες της Κω βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Σχέδιο, διεκδίκηση και ενότητα για να κάνουμε το νησί μας πιο όμορφο.”

 

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Η Κως αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση μετά τις δύο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασε, με το μεταναστευτικό και το σεισμό, κατορθώνοντας να μείνει όρθια.

Ο στόχος είναι όχι μόνο να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξαν αλλά να κάνουμε καλύτερη την Κω, να γίνει πιο όμορφο το νησί μας.

Ο στόχος αυτός απαιτεί συνεπή και συνεχή διεκδίκηση, ολοκληρωμένο σχέδιο, ενότητα.

Προφανώς η κ. Ρούφα και οι υποβολείς της δεν αισθάνονται καλά μέσα στο επιβεβλημένο κλίμα συναίνεσης που έχει κυριαρχήσει, δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι υπάρχει μια δημοτική αρχή που λειτουργεί με σχέδιο και δουλεύει.

Για αυτό και εκδίδουν δελτία τύπου με αερολογίες, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα αχρείαστο σκηνικό έντασης. Σε αυτό το πεδίο είναι μόνοι τους και θα μείνουν μόνοι τους.

Οι πολίτες της Κω, έχουν όμως αλλού στραμμένη την προσοχή τους. Βλέπουν τη μεγάλη και πραγματική εικόνα.

Οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών και αποκτούν μεγάλη εμβέλεια. Στηρίζονται από συλλογικούς φορείς και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Το σχέδιο της δημοτικής αρχής για το συνολικό ανασχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω, είναι η νέα μεγάλη ιδέα για την Κω. Η δημοτική αρχή επεξεργάζεται ήδη και θα παρουσιάσει αυτή τη νέα πρόταση.

Παράλληλα προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στις υποδομές και στο δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα στα σχολικά κτήρια.

Δυστυχώς για την κ. Ρούφα, η σύγκριση ανάμεσα στη διαλυμένη δημοτική αρχή του “Οράματος-Εφιάλτη” και σε μια δημοτική αρχή που λειτουργεί συγκροτημένα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, είναι καταλυτική.

Με τρόμο αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Κω τη σκέψη να διαχειριζόταν η προηγούμενη δημοτική αρχή προβλήματα όπως το μεταναστευτικό ή ο σεισμός. Στην πρώτη περίπτωση θα γινόταν η Κως Μυτιλήνη και στη δεύτερη περίπτωση θα αναδεικνυόταν η εικόνα διάλυσης που χαρακτήριζε την προηγούμενη δημοτική αρχή.”

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρψε.συνεχισε ετσι και μην ακους καμια Ρουφα.Ο δημος εχει λεφτα εσυ μοιραζετα σε εμας που σε στηριξαμε.Αλλαξε ολα τα κλιματιστικα βαψε ολους τους τοιχους αγορασε καινουργια ανταλλακτικα και τσαντες για τα φτωχα παιδια.Λεφτα υπαρχουν για εμας.

    • Υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, το μόνο που καταφέρνετε να ΟΡΑΜΑτίζεστε είναι πως αδειάζει γρήγορα μια μποτίλια.. Μ

      από τις εννέα το πρωί σε ευθυμία και στις έντεκα ντίρλα τι θα μπορούσατε να σκεφθείτε και να οραματιστειτε για την Κω;;;;;;;;;;;;

      • το οτι καταστρεψατε ενα νησι,αυτο να βλεπει ο κοσμος.Βρε δημαρχε της καταστροφης τι εκανες 3 χρονια τωρα:βολευεις τους κολητους σου,και για το νησι χ…..Βρε εισαι ο μεγαλυτερος καντεμης στα χρονικα της κω.Μας κουβαλησες τους λαθραιους και χ…. ολοκληρο νησι,εδωσες 11 αδειες στα τραινακια…..,και το χειροτερο ειναι οτι με τα τραιναμια στα λιμανια,και σε ολους τους δρομους,μετετρεψες το νησι σε νταχαο.Οι οδηγοι τσακωνοντε στους δρομους για τα τραινακια και μονο.σεισμους μας εφερες με την γρουσουζια σου, μαζι με τον μαραγκο φερατε την πτωση του τουρισμου,με τις λαθος τακτικες σας στο μεταναστευτικο.Βρε τι καθεσαι και μας τσαμπουνας τωρα.Γιατι τοσα ψεματα στους πολιτες….Η συνεχεια θα σκληρη μεχρι να ξεγκρεμιστειτε

      • ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΓΡΑΦΙΑ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ

        ΑΝΤΕ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    • ο πατριωτης δημαρχος μου πρεπει να μας περναει για βλακες…Λεει οτι οι πολιτες βλεπουν.Δηλαδη τι βλεπουν,οτι σε 3 χρονια δεν εκανε εντελως τιποτα.Ελα στην καρδαμαινα να τα δεις τι εκανες πατριωτη δημαρχε,μια τρυπα στο νερο.Και απο οτι διαβαζω στην aegeanwes ουτε σε ολο το νησι εκανες τιποτα.Τι τα γραφεις αυτα δημαρχε,μηπως περνας για παλαβους τους κωους.Δημαρχε συγχωριανε συμαζεψου εστω και λιγο.

  2. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    εκλεισε τον ΕΦΤ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  3. κυριτσης αγαλματα τρενακια ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ.ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. σχεδιασειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  5. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!

    Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

  6. ΘΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2099!!!!!!!!ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  7. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ!!!!ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!!!!ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  8. δεν θελω να υπερασπιστω τον δημαρχο
    αλλα το παθος και η εμπαθεια εναντιον τουν
    αναδυκνειουν την εντονη εμμονη που εχετε εναντιον τουν
    και σας καθιστα υποψηφιουσ και ψυχολογικη στηριξη και με συπτωματα ψυχικης διαταραχης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ