Δήμος Κω: Η Αντιμάχεια προχωρά μπροστά με έργα. Σε πλήρη εξέλιξη η ανακατασκευή και ο ηλεκτροφωτισμός κοινοτικού δρόμου στην Αγία Τριάδα

25
1270

ΘΕΜΑ : “Η Αντιμάχεια προχωρά μπροστά με έργα. Σε πλήρη εξέλιξη η ανακατασκευή και ο ηλεκτροφωτισμός κοινοτικού δρόμου στην Αγία Τριάδα.”

Το έργο της ολικής ανακατασκευής και εγκατάστασης φωτισμού σε κοινοτική οδό στην περιοχή Αγ. Τριάδας στην Αντιμάχεια, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης.

Το έργο περιλαμβάνει :

α)Αποκατάσταση οδοστρώματος με μπετόν.

β)Εγκατάσταση φωτιστικών.

Το συγκεκριμένο έργο θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο όμορο δίκτυο προς το ακίνητο Καραμπεσίνη και στο τμήμα σύνδεσης με το επαρχιακό δίκτυο με τοποθέτηση δημοτικού φωτισμού και διαπλάτυνση δρόμων, στις περιπτώσεις που υπάρχει συμφωνία με τους ιδιοκτήτες όμορων ακινήτων.

Είναι ένα ακόμα έργο που κατασκευάζεται με ίδιους πόρους του Δήμου.

Στρατηγική επιλογή της δημοτικής αρχής είναι τα χρήματα του δημότη να επιστρέφουν σε αυτόν με τη μορφή μικρών έργων που βελτιώνουν τις υποδομές αλλά και την καθημερινότητά του.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ!!

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ

    • Κυρίτση, καθιέρωσε τον ΜΠΑΚΛΑΒΆ ΜΕ ΜΈΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΎΔΙΑ ΑΝΤΙΜΆΧΕΙΑΣ σαν κύριο προϊόν της κοινότητας.

      Όσο για τα εργάκια της πλάκας σαν και αυτά είναι έργα απλής συντήρησης και δεν χρειάζονται διαφήμιση και δελτίο τύπου.

    • ΕΧΕΙ 3 ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.βρε ανεπροκοποι,για ποια εργα μιλατε και ποιον πατε να κοροιδεψειτε.ΒΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΓΡΑΝ-ΠΑ-ΠΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙΣ.Παρε το δικο σου απο την μαρινα και πηγαινετε σε κανενα πανηγυρι.Εκει θα βρειτε κανενα ψηφο.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥΣ.ΟΥΥΥΥΥΥ ΡΕ .

    • ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 98.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΜΕ 7 ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑ… ΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ …

  2. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ.με τα μάτια στραμμένα στο αύριο. με τα μάτια στραμμένα ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  3. ΠΡΟΣ.ΧΑΧΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ!!

    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ !

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? 600.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?ΕΡΓΑ?

    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ.

  5. τα 100 μετρα του μολου για τα κρουαζιεροπλοια.

    • Ε ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ??? Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ. ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.??? ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ…

  6. ΠΡΟΣ.Ανώνυμος 31 Αυγ 2017 at 18:24:44. ΑΠΟ ΔΛΤ. ΜΕΛΕΤΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ 292.388,09 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΦΑΛΟΥ 287.239,92 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ 579.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΕΣ 116.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΟΛΟΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟ ΔΛΤ 695.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

    • Ηλιθιότητα με περικεφαλαία του αποτυχημένου... Βρε ΓΚΆΟΥ με φόρους 65% πόσα περισσεύουν για να μοιράσουν σε... μέλια;;;

      Τώρα καταλαβαίνω γιατί το έριξες το μαγαζί έξω…

  7. για αναθεση?προλαβαινουμε να τα σωσουμε??ΤΡΕΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΟΥΦΑ ΠΑΥΛΙΔΗ ΖΕΡΒΕ ΜΑΚΡΗ!!!!!!

  8. εδώ η πλατεια που αναπλαθηκε ……είναι σκοτεινη ,όπως και τα στενα διπλα σε αυτή ακομα περισοτερο,,,και αυτοι ,,,,εχει μαλον πολθυ μελι ε;

  9. Ω ΡΕ ΤΙ ΕΡΓΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΕΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ Ο ΔΗΜΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΛΑΒΑ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ. ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ