Λύθηκε το θέμα με τα προνήπια του 1ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου – Από τη Δευτέρα επιστρέφουν κανονικά…

3
1520
Ενημέρωση για το θέμα των προνηπίων του 1ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9 ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ
 
Έπειτα από σειρά επαφών του Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας κ. Ράπτη, του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Ζερβού, του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού κ. Μαλιλή, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Ζηπαρίου κ. Πασσανικολάκη, των γονέων των προνηπιων και των Νηπιαγωγών του 1ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με την ένταξη των προνηπίων στις αίθουσες του Νηπιαγωγείου.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης που προέκυψε το θέμα, όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονταν σε τηλεφωνική επαφή για τη διερεύνηση της καλύτερης δυνατής λύσης, ενώ το πρωί της Παρασκευής (αφού προηγήθηκε επιτόπια επίσκεψή του στο 1ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου) σε συνάντηση του κ. Ζερβού με τους γονείς των προνηπίων (παρουσία του κ. Πασσανικολάκη), ανακοινώθηκε πως δόθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε από το Δήμο σε συνεργασία με όλους τους φορείς.
Από τη Δευτέρα 18/9, λοιπόν, τα προνήπια που έμειναν για 2 ημέρες εκτός 1ου Νηπιαγωγείου, επιστρέφουν στο σχολείο τους κανονικά.   
H πρώτη ενημέρωση από τους γονείς που μας έστειλαν χτες την επιστολή:
Μολις πριν λιγο πληροφορηθηκαμε πως τα παιδια μας θα πανε και παλι στο προνηπιο του 1ου Νηπιαγωγειου Ζηπαριου. Θελω να ευχαριστησω θερμα τον κ.ΖΕΡΒΟ κ την τοπικη αρχη για την αμεση κινητοποιηση τους ..

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είσαι πανω απο ολα άνθρωπος Μανώλη..ενα μπραβο που ειδες το πρόβλημα μας και το έλυσες..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ