ΟΡΑΜΑ: Ο «μοναρχικός» δρόμος του Γιώργου… Τροχοπέδη για τον τόπο

19
898

Ο «μοναρχικός» δρόμος του Γιώργου… Τροχοπέδη για τον τόπο

Όσο ο Γιώργος (όπου Γιώργος βλέπε Κυρίτσης) λειτουργεί σαν μονάρχης η Κως θα κάνει διαρκώς βήματα πίσω… η ανάγκη να επιβεβαιώνει διαρκώς την πολιτική του ύπαρξη με το βλέμμα στραμμένο στο βουλευτιλίκι κάνει ζημιά στον τόπο.

Η απόλυτη απραξία των τριών χρόνων διακυβέρνησης του Γιώργου έχουν μετατρέψει το Δήμο της Κω σε ένα παραμάγαζο απευθείας αναθέσεων και εξυπηρέτησης πολιτικών φίλων, συμβούλων και παρατρεχάμενων.

Μάλιστα, αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο, ο Γιώργος έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι προνομιακός συνομιλητής του Πρωθυπουργού, των Επιτρόπων της ΕΕ ακόμα και του ίδιου του Προέδρου της Commission. Τα αποτελέσματα των «συνομιλιών» του τα ζούμε καθημερινά (βλέπε μεταναστευτικό, hotspot κλπ).

Όταν δε ζητήσαμε να απευθύνει πρόσκληση άμεσης μετάβασης του Πρωθυπουργού στην Κω (προφανώς όχι για εθιμοτυπικούς λόγους αλλά για να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τον τόπο μας μέσα στα χρονικά περιθώρια) η απάντηση που πήραμε αποθανατίζεται στο πράγματι «διασκεδαστικό» βίντεο που παραθέτουμε.

Το μεγάλο «κέρδος» για το νησί ήταν όπως όλοι καταλάβαμε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκάλεσε τον κο Κυρίτση «Γιώργο»!!! Αφού ικανοποιήθηκε η ματαιοδοξία του Γιώργου… το νησί θαααα ζήσει… Ο δε Γιώργος έσπευσε να πει στον Πρωθυπουργό: «Δεν χρειάζεται Αλέξη να έρθεις στην Κω…»

Ο Γιώργος, έπεισε επίσης τον εαυτό του για το πόσο καλά χειρίστηκε την υπόθεση του σεισμού καθώς οι μοναρχικές τάσεις συνοδεύονται και από το αλάθητο. Αν βέβαια πάρουμε ως κριτήριο τις απευθείας αναθέσεις εκεί όντως έδωσε ρεσιτάλ.

Στη σημερινή του δήλωση, ο Γιώργος, μας ενημερώνει για το πώς κινητοποιεί έναν ολόκληρο διεθνή μηχανισμό και ότι η Κως «ενωμένη» διεκδικεί 95 εκατομμύρια ευρώ. Διαβάζεις λοιπόν τη δήλωση και αναρωτιέσαι:

Που είναι αυτή η έκθεση των 95 εκατομμυρίων ευρώ… (είναι απόρρητη;)

Ποιος τη συνέταξε και ποιος την υπογράφει…

Πότε θα ενημερωθούν οι πολίτες και οι δημοτικοί σύμβουλοι για το περιεχόμενό της…

Δεν θα εξυπηρετούσε την ενότητα (κάπου διάβασε τη λέξη ο Γιώργος και λέει βάλτο και αυτό να κάνω εντύπωση) μία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που να συνοδεύει αυτήν την έκθεση…

Από τις 2 Αυγούστου ο δήμος της Κω έχει τη ευθύνη του συντονισμού των ενεργειών για τη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Ο Γιώργος, από τις 11 Αυγούστου έχει 300.000 ευρώ, χρηματοδότηση από το κράτος, στο ταμείο του δήμου και υπόσχεση για άλλες 200.000 χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση των σχολείων που επλήγησαν (θαααα τα φτιάξει…).

Ο Γιώργος αντί της ειδικής συνεδρίασης που προτείναμε αλλά και των προτάσεων που η Ιωάννα κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο επέλεξε το «μοναρχικό δρόμο» κάνοντας «κοινωνική πολιτική» με ξένα κόλλυβα (βλέπε επιταγές LIDL κλπ)… ούτε λόγος να δώσει έστω ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου για να βοηθήσει τους πληγέντες.

Ο Γιώργος, δεν άκουσε την επικεφαλής μας η οποία αναφέρθηκε στο ταμείο κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο ΕΤΠΑ που αφορά στη χρηματοδότηση για αποκατάσταση λιμένων…

Καμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν ελήφθη που να στοχεύει στην ενεργοποίηση των προγραμμάτων των οποίων η χρηματοδότηση φτάνει το 95% όπως αναφέρει η Επίτροπος κα Κρέτσου στις απαντήσεις της στους Ευρωβουλευτές Ανδρουλάκη και Παπαδημούλη.

Και φυσικά κανείς μας δεν είδε ώστε να έχει και τη δυνατότητα να κρίνει το αυθεντικό κείμενο της απάντησης(;) Γιούνκερ στον Γιώργο… μήπως είναι και αυτό απόρρητο…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το αργότερο 12 βδομαδες μετά το σεισμό έπρεπε να καταθέσουν πρόταση. Δεν το γνώριζαν; Τι έκαναν τόσο καιρό; Μόνο απευθειας αναθέσεις και δελτία τύπου………..

  2. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  3. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

    • Εσύ φούλη που γκρεμίζεις τους πάντες ή ο εγκέλαδος είσαι ή η δίεση. Πόσο χαζός μπορεί να είσαι; Ο κόσμος αποζητά τον Καίσερλη. Εσένα σε αποζητά κανείς φούλη;

  4. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ-ΥΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  5. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    ξεπουλημα ιπποκρατη ασκληπιειου. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ,εκλεισες την ΒΙΜΕΛ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  6. Kυριτση ο μοναρχικος δρομος θα γινει ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ. Σε λίγο και αυτοί που τωρα σε στηριζουν θα σε εγκαταλειψουν γιατι θα καου μαζι σου.

  7. Κυρία Ρούφα άκουσα τις προτάσεις σας για τα μέτρα στήριξης. όλες πολύ σωστές. Αν είσασταν εσείς δήμαρχος θα τα κάνατε όλα αυτά; Ξέρω ότι είστε πολύ ικανή γυναίκα. όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος βαρέθηκε τις υποσχέσεις και τα ψέματα.

  8. Κυρίτση μονάρχη… σε πιστέψαμε οπως και τον Αλέξη… οτι άλλαξατε… και θελατε μια δευτερη ευκαιρία… τραγικα λάθη που δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ